Raito: Banyonuzu Işığa Kavuşturan Modüler Tasarım

Japon Esintisiyle Banyolarınızda Modern Bir Parıltı

Banyonuzun atmosferini yeniden şekillendirmek için Nob Bagno'nun Raito serisiyle tanışın. Modern çizgiler ve işlevsellik bir arada.

Modern banyo tasarımının öncüsü Nob Bagno, Raito serisiyle mekanlarınıza estetik bir dokunuş katıyor. Japonca'da "parlamak, ışıldamak" anlamına gelen Raito, adından da anlaşılacağı gibi banyonuza ışık saçıyor. Modüler yapısıyla her alana uyum sağlayan bu seri, küçükten büyüğe her mekana modern bir zarafet ve işlevsellik katma vaadinde bulunuyor. Farklı parçaların bir araya gelerek bütün bir alanda parladığı Raito serisi, banyonuzda parıldayan bir atmosfer yaratıyor.

Raito'nun özgün özellikleri arasında, kişiselleştirilebilir modüler yapısı ön plana çıkıyor. Her parça, banyonuzda parıldayan bir atmosfer yaratmak için bir araya getirilmiş. Küçük bir banyo için daha kompakt bir düzenleme yapılabilirken, geniş bir banyo için daha büyük ve çok işlevli bir sistem oluşturulabiliyor. Böylece banyolarınızın en verimli şekilde kullanılmasını sağlayarak arzu edilen atmosferi yaratmak mümkün oluyor.

Raito, "çizilme ve sararmaya karşı dayanıklı lake" işlemi uygulanarak hazırlanan 45 derecelik özel eklemli ahşap modüllerden oluşuyor. Geniş depolama alanı ve gizli çekmeceleriyle kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Dokunmatik sensör, buğu önleyici IP67 led aynası ile her anınızı aydınlatıyor ve net, parlak bir görüntü sunuyor. Aynaların her daim temiz ve net kalmasını sağlayarak kullanıcıların mükemmel görünümünü koruyor. Açma-kapama düğmesiyle ışık yoğunluğunun isteğe bağlı azaltılıp artırılmasına olanak tanıyor ve her zaman mükemmel aydınlatma ile özel bir deneyim sunuyor. Akrilik lavabo ve deri kaplı çekmeceler hijyenik ve temizlenmesi kolay, aynı zamanda lüks ve pratik bir deneyim sunuyor. Temperli cam tezgah dayanıklılığı ve estetiği bir arada sunuyor. Maksimum kırılma direnci özelliğiyle banyolarda güvenli bir ortam yaratıyor.

Ürünler, doğaya olan hassasiyetimizi yansıtmak için geri dönüştürülebilir malzemelerle özenle paketleniyor. Böylece ürünlerimizi korurken doğal kaynakların korunmasına da katkıda bulunuyoruz. Raito, banyoların yanı sıra kişisel bakımın da bir parçası. Modüler bir sistem olarak geliştirilen Raito, farklı renk ve boyut seçenekleriyle kişiselleştirilmiş banyolar yaratma imkanı sunuyor.

Raito serisi, modüler sistemler arasında öne çıkarak, farklı renk ve boyut seçenekleriyle kişiselleştirilmiş banyo düzenlemeleri sunuyor. Ahşap modüller, çizilme ve sararmaya karşı dayanıklı lake işlemiyle özel bir koruma sağlıyor. Dokunmatik sensör, buğu önleyici IP67 led ayna mükemmel bir görüntü sunuyor. Akrilik lavabo ve deri kaplı çekmeceler hijyen ve lüksü bir arada sunarken, temperli cam tezgah dayanıklılığı artırıyor. Tekerlekli çekmece ünitesi banyo düzenlemesini esnek hale getiriyor. Renk seçenekleri arasında beyaz, gri ve renkli konseptler bulunurken, boyut seçenekleri 280 cm, 120 cm ve 100 cm olarak sunuluyor. Ürünler, doğaya olan hassasiyeti göstermek için geri dönüştürülebilir malzemelerle paketleniyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: ORKA DESIGN TEAM
Görsel Kredileri: ORKA DESIGN TEAM
Proje Ekibi Üyeleri: Sezgin Aksu, Orka Design Team
Proje Adı: Raito
Proje Müşterisi: Nob. Bagno


Raito IMG #2
Raito IMG #3
Raito IMG #4
Raito IMG #5
Raito IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun