Serel Passion: Akıllı Lavabo Tasarımı

Harmoni ve Dinamik Yapı İlhamıyla Teknoloji ve Tasarımı Buluşturan Yenilikçi Bir Ürün

Serel Design Team tarafından tasarlanan Serel Passion, suyun harmonisi ve dinamik yapısından ilham alarak tasarlanmış bir akıllı lavabo. Geleneksel lavabo algısını değiştirerek banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Serel Passion; yenilikçi ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Seramik tezgah üzerinde bulunan kapasitif sensör düğmeleri, musluğun su akışını, sıcaklığını ve akış hızını ayarlamak için kullanılabiliyor. Ayrıca Led aydınlatma sistemini kontrol etme özelliği de bulunuyor. Bu özellikler, son kullanıcının ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebiliyor. Modüler kullanım imkanı sunan Serel Passion, bir lavabo ve bir raf veya iki lavabo şeklinde yerleştirilebiliyor.

Serel Passion Akıllı Lavabo, geleneksel döküm ve yüksek basınçlı döküm tekniklerine uygun olarak üretiliyor. Ürün kalıpları, standart seramik üretim teknikleriyle üretiliyor. Hijyen artı nano teknolojik yüzey uygulaması, ürüne değer katıyor ve diğerlerinden farklı kılıyor. Ayrıca antibakteriyel yüzey teknolojisi, bakteri büyümesini engelliyor. Lavabonun karmaşık detayları arındırıldığı için yüzeyler pürüzsüz hale geliyor. Bu sayede elektron mikroskopla görülebilen bakteriler ve kirler yok ediliyor.

Serel Passion Akıllı Lavabo, genişliği 1000 mm, derinliği 500 mm ve yüksekliği 170 mm olan bir ürün. Ateş toprağı seramik döküm hammadde kullanılarak üretiliyor. Serel Passion Akıllı Lavabo'nun ambalajı çevre dostu bir ambalajdır.

Serel Passion Akıllı Lavabo, son kullanıcı tarafından özelleştirilebilen kapasitif algılama ikonları ve özellikleriyle daha iyi performans gösteriyor. Teknolojik özellikleriyle şirketin ve sektörün gelişimine katkıda bulunuyor. Tüm araştırmalarımız, otantiklikten izler taşıyan yeni bir yenilikçi form ve teknolojiye bizi yönlendirdi. Tüm araştırmalarımız, nihai üretim için en estetik ve ergonomik tasarımı gösterdi.

Passion Akıllı Lavabo, modern tasarımı ve teknolojiyi benzersiz bir banyo deneyimi için birleştiriyor. Kapasitif sensör, seramik tezgahın altına gömülüdür. Lavabo bataryası, tezgah üzerindeki ikonlar tarafından kontrol edilir. Bu ikonlar kullanılarak; led aydınlatma sistemi, suyun akış hızı ve sıcaklığı kontrol edilir. Bu özellikler, son kullanıcının ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilir. Lavabonun modüler tasarımı, bir raf ile tek lavabo veya yan yana iki lavabo olacak şekilde esnek ve uyarlanabilir bir yapı sunar. Passion'ın modüler tasarımı, her banyo düzenine uyum sağlamasını kolaylaştırır.

Serel Passion Akıllı Lavabo, 2023 yılında A' Banyo Mobilyası ve Hijyenik Malzemeler Tasarım Ödülü'nde Altın ödül kazandı. Altın A' Tasarım Ödülü, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmellik sergileyen ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratıcılıklara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SEREL Ceramic Factory
Görsel Kredileri: All images prepared in computer graphics by in house cg technologies and team members.
Proje Ekibi Üyeleri: Ali YILDIZ Zafer DOĞAN Selen USTA
Proje Adı: Serel Passion
Proje Müşterisi: SEREL Ceramic Factory


Serel Passion IMG #2
Serel Passion IMG #3
Serel Passion IMG #4
Serel Passion IMG #5
Serel Passion IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun