HD Diamond Serisi: Minimalizmin Yeni Yüzü

Wei Xu ve Tiantian Xu'dan Ultra-İnce Çerçeveli Duş Odası

Duvarlar Arasında Bir Mücevher: HD Diamond Serisi ve Tasarımın Arkasındaki İlham

Wei Xu ve Tiantian Xu tarafından tasarlanan HD Diamond Serisi, elmas kesim yüzeylerinden ilham alarak, ışık ve gölge arasındaki zengin görsel hiyerarşiyi sergiliyor. Altın oranın keskinliğiyle, 6mm "H şeklinde" son derece dar çerçevesiyle görsel algıyı yeniden şekillendiriyor ve rafine bir minimalizm sunuyor. Bu serinin tasarımı, mekanın daha fazla olanak sunmasını sağlayarak, minimalist bir atmosfer yaratıyor.

HD Diamond serisi, 6mm "H şeklinde" son derece dar bir çerçeve ile yenilik getiriyor. Lamine cam işleme prensibi ve 5 artı 5 cam yer değiştiren ara katmanı sayesinde, dik açılı çerçevenin en dar ön genişliği 10mm'ye ulaşıyor ve camın kalınlığı ile aynı seviyede bir estetik sunuyor. Kapı çerçevesi, metal sarılı silikon malzemeden yapılmış su geçirmez bant kullanarak daha iyi hava sızdırmazlık sağlıyor ve metal ile renk uyumluluğu elde ediyor.

HD Diamond serisi, manyetik olmayan kapsül kapatma yapısı kullanarak 6mm "H şeklinde" son derece dar bir çerçeve elde ediyor. Lamine cam işleme prensibi ve inovatif metal geri dönüş lavabosu sayesinde, duş alanına geri dönen su, kuru ve ıslak alanların tam bir ayrımını sağlıyor.

Serinin teknik özellikleri, farklı uygulama senaryolarına uygun evrimleşmiş stiller sunuyor ve kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı alan gereksinimleri ve ev stillerine göre esnek bir şekilde özelleştirilebiliyor.

HD Diamond Serisi, kapıyı açtığınızda 90 derece konumlandırma, kapıyı 10 derecede otomatik geri dönüş, 45 derecede tamponlu kapanış ve ultra sessiz bir deneyim sunuyor. Ayrıca cam çarpışmaları ve el sıkışma gibi güvenlik sorunlarını etkili bir şekilde azaltıyor. Seri, 2023 Temmuz ayında Guangzhou'da tamamlandı.

Minimalist tarzın ev alanında sürekli genişlemesiyle, minimalist banyolar insanlara yüklerini hafifletme ve basit yaşamın saflığını ve konforunu huzurla yaşama imkanı sunuyor. HD Diamond Serisi, lamine cam işlemi ve 300 dakikalık hassas CNC oyma ile desteklenen menteşe yüzeyi ile dinamik bir mekansal estetik yorumluyor. Kapı çerçevesi, metal ile aynı renk ve özelliklere sahip metal sarılı silikon su contası kullanıyor ve böylece zarif, narin, yüksek son bir mekan atmosferi yaratıyor. Seri, farklı alan gereksinimlerini ve bireysel kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak üzere çeşitli genişletilmiş modeller sunuyor.

Guangdong 1858 Home Co. tarafından tescillenen bu tasarım, 2024 A' Banyo Mobilyaları ve Sıhhi Tesisat Tasarım Ödülü'nde Bronz dereceye layık görüldü. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren ve yaşam kalitesini artıran, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı zekaya sahip tasarımlara veriliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Guangdong Rosery Home Furnishings Co.Ltd
Görsel Kredileri: Guangdong 1858 Home Co.
Proje Ekibi Üyeleri: Wei Xu, Tiantian Xu
Proje Adı: HD Diamond Series
Proje Müşterisi: Guangdong 1858 Home Co.


HD Diamond Series IMG #2
HD Diamond Series IMG #3
HD Diamond Series IMG #4
HD Diamond Series IMG #5
HD Diamond Series IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun