Perra: Banyo Mobilyalarında Kişiselleştirme Devrimi

Creavit Tasarım Ekibinin Yenilikçi Yaklaşımı

Her bireyin benzersiz zevkleri, Creavit'in Perra koleksiyonu ile hayat buluyor.

Perra'nın üretimi, Lego gibi modüler bir yaklaşım benimsiyor. Her modül, standart boyutlar ve parçalarla kolayca monte edilebiliyor. Bu özellik sayesinde malzeme kaybı %30 oranında azaltılıyor. Her ihtiyaca ve zevke uyum sağlayan modüler yapısıyla Perra, kullanıcılara istedikleri parçaları birleştirme ve kişisel banyo mobilyalarını tasarlama olanağı sunuyor.

Teknik özelliklere göz attığımızda, Perra 60cm kapaklı veya çekmeceli dolap: 600*500*580 (GxYxD) ölçülerinde. Perra 80cm kapaklı veya çekmeceli dolap: 800*500*580 (GxYxD), Perra 100cm kapaklı veya çekmeceli dolap: 1000*500*580 (GxYxD) ve Perra 60+25cm & 25+60cm kapaklı veya çekmeceli dolap: 850*500*580 (GxYxD) boyutlarında mevcut.

"Perra", gövde ve kapak malzemesi, renk uyumu, lavabo seçenekleri (tezgah üstü ve raf lavabo), aksesuarlar, üst dolaplar ve yüksek dolaplar gibi bir dizi özelleştirme seçeneği sunuyor. Kullanıcılar, ürünü kendi tercihlerine ve mekan gereksinimlerine göre tasarlayabiliyor. Bu modüler yaklaşım, hem üretim sürecinde hem de son kullanıcılar için pratiklik ve esneklik sunmayı amaçlıyor.

Ürün geliştirme süreci 2023 Mart ayında İstanbul'da başladı ve Zonguldak'taki üretim tesisimizde 2023 Nisan ayında tamamlandı. Perra'nın geliştirilmesi, banyo alanlarının boyutları küçülse de genişlese de her mekana uyum sağlayabilecek estetik bir yapıya sahip ürün arayışıyla yönlendirildi.

Çok bileşenli ürünler yaratırken en önemli kural, üretim sürecindeki tüm departmanların uyumudur. Perra gibi birçok modül ve bileşene sahip bir ürünün gerçekleştirilmesinde, pazarlama, AR-GE, tedarik, üretim ve satış ekiplerinin koordinasyonunda takım çalışması önemli bir rol oynadı.

Creavit tarafından tasarlanan Perra koleksiyonu, müşteri yolculuğuna taze bir bakış açısı sunuyor. Geleneksel banyo mobilyası tasarımlarından, boyut ve renk açısından çeşitli özelleştirilebilir çözümler sunarak ayrılıyor. Estetik ve işlevsellik karışımıyla Perra koleksiyonu, kullanıcılara banyo alanlarını özelleştirme konusunda yaratıcılık ve özgürlük sunuyor.

Bu Tasarım, 2024 yılında A' Banyo Mobilyaları ve Sağlık Gereçleri Tasarım Ödülü'nde Bronz ödülü kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip ve yaşam kalitesini iyileştirerek dünyayı daha iyi bir yer haline getiren özgün tasarımlara veriliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Creavit
Görsel Kredileri: Creavit
Proje Ekibi Üyeleri: Creavit Design Team
Proje Adı: Perra
Proje Müşterisi: Creavit


Perra IMG #2
Perra IMG #3
Perra IMG #4
Perra IMG #5
Perra IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun