HITO Galaksi Zırhlısı: Endüstriyel Taşımacılığın Geleceği

Toall Design'ın Yenilikçi AMR Tasarımı: Güç, Estetik ve İşlevsellik

Toall Design ekibi, Zhen Lian ve Heng Li liderliğinde, HITO Galaksi zırhlısı serisini yaratarak endüstriyel taşımacılıkta devrim yaratıyor. Otomotiv, yeni enerji, havacılık ve demiryolu taşımacılığı gibi alanlarda geniş kullanım imkanları sunan bu ağır yük platformu otonom mobil robot (AMR), geleneksel konveyör bant montaj hatlarının yerini alıyor.

HITO'nun ağır yük platformu otonom mobil robotu, sıra dışı endüstriyel tasarımı sayesinde "Galaksi Savaş Gemisi" gibi bir ürün imajı yaratıyor. Katmanlı modelleme tasarım dili ve gövde çevresindeki aydınlatma tasarımı ile markanın özel PI imajını yansıtıyor ve geleneksel sac metal parçaların endüstriyel izlenimini alt üst ediyor. Bu yenilikçi yaklaşım, işletmelerin üretim ve lojistik inşaat maliyetlerini %30-50 oranında azaltma potansiyeline sahip.

Alüminyum alaşım ve mühendislik plastiklerinden yapılan bu robot, geleneksel sac metal parçaların endüstriyel izlenimini değiştiriyor. Endüstriyel tasarım stratejisi, ürün serileştirmesi ve mühendislik montajının modüler tasarımını gerçekleştirmek için yapısal yenilikleri benimsiyor.

Boyutları H2310mm*W1615mm*D375mm olan robot, 1 ton ağırlığında ve 1-3 ton yük taşıma kapasitesine sahip. "Galaksi savaş gemisi" adı verilen bu otonom mobil robot, modüler mühendislik montaj tasarımı ve ürün serileştirmesi ile dikkat çekiyor.

Çeşitli ağır nesnelerin esnek taşımacılığını sağlayan bu robot, geleneksel konveyör bant montaj hatlarının yerini alıyor. Geleneksel süreçleri yeniden düzenleyerek, stil ve maliyet arasında bir denge kurmayı başarıyor ve yeni işçilik ve stil ile yurtdışı pazarlarda dikkat çekerek büyük siparişler kazanıyor.

HITO Galaksi zırhlısı otonom mobil robot, endüstriyel üretim ihtiyaçlarına dayanarak geliştirilen ağır hizmet tipi bir robottur. Proje, Mayıs 2022'de başladı ve Temmuz 2022'de Şanghay'da tamamlandı. Eylül 2022'den itibaren dünya çapında özelleştirilmiş satışlar için fabrika siparişleri almaya başladı.

HITO Galaksi zırhlısı serisi, otomotiv, yeni enerji, havacılık ve demiryolu taşımacılığı gibi endüstrilerde geniş kullanım imkanları sunuyor. Otomatik montaj hatlarında, çeşitli ağırlıklardaki bileşenleri taşıyabilen bu robotlar, geleneksel konveyör bant montaj hatlarının yerini alıyor; HITO tarafından geliştirilen mühendislik yazılımı ile esnek üretim hatları hızlıca ayarlanabiliyor veya hatta yeniden düzenlenebiliyor.

Piyasadaki mevcut AMR ürünleri, üretim süreçleri ve maliyetlerle sınırlı olup, çoğunlukla kare sac metal kutulardan oluşuyor. TOALL DESIGN, birçok geleneksel süreci birleştirerek ve bileşen standartlarını birleştirerek şekil ve maliyet arasındaki ilişkiyi dengeleyen modüler bir yapı tasarım stratejisi benimsemiştir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: TOALL Design
Görsel Kredileri: TOALL Design&HITO
Proje Ekibi Üyeleri: Design Director:Zhen Lian ID designer:Heng Li MD ID designer:Haijun Chai Producer:Gao Jian, Xia Tao This series of products was designed by TOALL DESIGN, commissioned by Suzhou Haitong Robotic System Co.,Ltd..
Proje Adı: Hito Galaxy Battleship
Proje Müşterisi: TOALL Design


Hito Galaxy Battleship IMG #2
Hito Galaxy Battleship IMG #3
Hito Galaxy Battleship IMG #4
Hito Galaxy Battleship IMG #5
Hito Galaxy Battleship IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun