A6Q Serisi: Konka Endüstriyel Tasarım Ekibi'nden Minimalist Miniled TV

Yenilikçi Tasarım ve Üstün Teknoloji ile Kullanıcı Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Artan TV boyutu ve ekran teknolojisi talebiyle birlikte, yeni büyük boyutlu miniled TV ürünleri, kullanıcılara daha yüksek kaliteli daldırıcı görüntü deneyimi sunmak üzere piyasaya sürüldü. Konka Endüstriyel Tasarım Ekibi tarafından tasarlanan A6Q Serisi MINILED TV, saf minimalist bir tasarım stili benimser.

Yeni miniled ekran görüntüleme teknolojisi, yeni çağın kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için daha iyi bir resim deneyimi sunar. Minimalist estetik tasarım, saf daldırıcı tam ekran deneyimi, tekne tipi sandık tabanı ile modelleme, tüm makinenin askıda kalmasını sağlar, hafifliği vurgular, basit ve saf bir görsel etki sunar. Ağ birleştirme tasarımının arkası, bir ev stili oluşturur, JBL sertifikalı ses ile sesli ve görsel bir ziyafet yaratır.

Çerçeve, alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Alüminyum alaşımının yüksek mukavemeti ve düşük ağırlığı, büyük boyutlu televizyonlar için yeterli desteği sağlar. Aynı zamanda, anodizasyon teknolojisi ve yüksek parlaklık kesme teknolojisi, alüminyum alaşımın daha mükemmel bir metalik doku sunmasını sağlar. Arka kısmı, yük taşıma için genel fırçalanmış metal bir plaka yapılır. Basit tasarım ve yüksek kaliteli yüzey işlemi, rafine ve basit bir stil sunar. Parlak gümüş zemin tabanı ve alüminyum alaşım masa üstü tabanı, metalin gücünü ve yüksek kalitesini tamamen vurgular.

Minimalist görünüm, daldırıcı izleme deneyimini gerçekleştirir; Mini led TV, lamba boncuklarından daha küçük bir çip kullanır, bu daha verimli, daha enerji tasarruflu, daha rafine ve teknolojik olarak daha ileridir; donanım devre platformu da daha hızlı, daha stabil ve daha iyi görüntü kalitesi gerektirir. Mini LED arka ışık teknolojisi ve 8K teknolojisinin yanı sıra, bu TV, kullanımda yükseltilebilen ve kullanılmadığında gizlenebilen bir AI kaldırma fonksiyonuna sahip bir 3D kamera ile donatılmıştır, bu da gizlilik koruması işlevi görür.

Proje, Nisan 2020'de Shenzhen'de başladı ve Kasım 2020'de Shenzhen'de tamamlandı ve Aralık 2020'de Chongqing'de sergilendi. Son yıllarda, birçok Led şirketi, araştırma ve geliştirmeye yatırımı artırıyor ve Miniled ekranlar yeni bir gelişme yönü haline geliyor. Kullanıcıların TV'den beklediği en temel niteliklerin neler olduğunu bulmak için sağlam bir araştırma (deneyim akışı yolculuğu, kullanıcı röportajları, odak grupları vb.) yapıldı.

A6Q Serisi Miniled TV, tam ekran etkisi yaratmak için ön çerçevesiz tasarımı gerçekleştirmek için son derece ince metal yan çerçeveler kullanır. Yeni yükseltilmiş arka hoparlörler, yan çıkışlı surround ses kalitesini gerçekleştirmek için basamaklı bir tasarıma sahiptir. Küçük metal etki ışık parçaları, sembolleri ve ışıkları birleştirerek bir nefes alma ışık etkisi yaratır, insan-bilgisayar etkileşiminin özelliklerini yansıtır. Parlak gümüş metal zemin tabanı ve Nuh'un Gemisi masaüstü tabanı, farklı ev ortamlarına uygundur. Teknolojik unsurlar ve tasarım estetiği mükemmel bir şekilde birleştirilmiştir.

Bu Tasarım, 2021'de A' Digital and Electronic Device Design Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Ödülü: Üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve harika sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede mükemmellik gösterir ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Konka Industrial Design Team
Görsel Kredileri: PATENTS/COPYRIGHTS: Copyright © 1980-2021 KONKA.
Proje Ekibi Üyeleri: ID Designer: Xiaomin Huang CMF Designer: Zeli Zheng ID Designer: Yingwen Liang Creative Director: Yong Jin Creative Director: Xiaozhen Chen
Proje Adı: A6q Series
Proje Müşterisi: Konka Industrial Design Team


A6q Series IMG #2
A6q Series IMG #3
A6q Series IMG #4
A6q Series IMG #5
A6q Series IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun