Cyberize Home Cloud: Yaratıcılar İçin Yeni Nesil Kişisel Bulut Depolama Çözümü

Li Wenkai tarafından tasarlanan Cyberize Home Cloud, kullanıcıların kişisel verilerini daha iyi kontrol etmelerini sağlayan yenilikçi bir ürün.

Freelance çalışanların sayısı hızla artıyor. Upwork'in 2022 Freelance Forward raporuna göre, geçici olmayan freelancer sayısının 2027'de 84.6 milyona ulaşması ve ABD iş gücünün neredeyse yarısını oluşturması bekleniyor. Bu durum, ev ortamında dijital varlıkların oluşturulması, yönetilmesi, işbirliği yapılması ve eğlence amaçlı kullanılması ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılayan hibrit çözümlere olan talebi artırıyor. Cyberize Home Cloud, bu ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmış bir üründür.

Ünlü Fallingwater eserinden esinlenen Cyberize Home Cloud'un tasarımı, altın oranla birleştirilmiş ve üst üste konmuş iki kare şeklinden oluşuyor. Malzeme olarak, formun güzelliğini sağlamak ve ısı dağıtma işlevini karşılamak üzere alüminyum alaşımı ve şeffaf PC seçildi. Ürün, kenarların düzgün ancak keskin olmamasını sağlamak için yuvarlatılmış köşelere sahip. Şeffaf gövde, sanatsal bir amaç için gradyan ile püskürtüldü ve ayrıca değiştirilebilir aksesuarlarla daha kişiselleştirilmiş bir kombinasyon sağladı.

Cyberize Home Cloud, yaratıcılara marka yeni bir veri senkronizasyonu ve işbirliği deneyimi sunuyor. Genel buluta göre 10 kat daha hızlı bir şekilde PC'lerde ve cep telefonlarında verileri gerçek zamanlı olarak senkronize eder ve paylaşır. Bir ev bulutu olarak, Windows/Mac/Android/iOS gibi çeşitli sistemleri mükemmel bir şekilde destekler ve tüm veriler yerel olarak saklanır, böylece veri gizliliği, abonelik ücretleri veya trafik maliyetleri gibi sorunları en aza indirir. Birden fazla Cyberize cihazı ile kullanıcılar, kendi gerçek zamanlı uzaktan işbirliği bulutlarını oluşturabilirler.

Cyberize Home Cloud, Cloud-native ve P2P teknolojilerine dayanarak, kullanıcılar arasında özel bir iletişim ağı oluşturur, kullanıcıların güvenli ve özel bir şekilde uzaktan işbirliği senaryolarının ihtiyaçlarını gerçekleştirmelerini sağlar. Cyberize Home Cloud'un alüminyum alaşım gövdesi ve şeffaf PC parçaları, CNC yüksek hassasiyetli tezgahlarla işlenir, ardından eşit 3D döner cilalama uygulanır ve sonra metal gövde anodize edilir ve şeffaf PC gradyan tedavisi ile boyanır.

Cyberize Home Cloud, tüketicilerin veri güvenliği taleplerini doğal olarak karşılar. HC sistemi, 50'den fazla sistem düzeyinde uygulamayı destekleyen yerleşik bir açık uygulama merkezine sahiptir, bu da indirme, 4K film merkezi, 24/7 veri izleme, OBS sunucusu, akıllı ev, Minecraft Sunucusu ve Web3 varlık yönetimi gibi çeşitli senaryoların ihtiyaçlarını karşılar.

Ürünün en zor kısmı ısı dağıtımıdır. Bu ürünün özellikleri, bileşenlerin boyutunun sabit olmasına neden olur, bu da şekil üzerinde çok büyük kısıtlamalar getirir ve biz fanlı bir soğutma tasarımını benimsemeyi düşünerek ürünün boyutunu azaltmayı hedefliyoruz, bu yüzden diğer soğutma yöntemlerini düşünmek zorundayız. Mükemmel bir ısı dağıtma yöntemi düşündük, ana gövde yükseltildi böylece ana gövde ile zemin arasındaki mesafe 16mm oldu ve ısı dağıtma etkisi, zeminden ayrılarak elde edildi.

Cyberize Home Cloud, yeni nesil yaratıcılar için tasarlanmış bir masaüstü kişisel buluttur. Dahili depolama alanı 10TB'a kadar çıkabilen bu ürün, her platformdan yaratıcı varlıkları senkronize edebilir, cihazlar arasında veya hatta iPad, laptop ve cep telefonunda uzaktan sorunsuz bir şekilde çalışabilirsiniz. Ek maliyet olmadan yüzde 100 veri sahipliği ile yaratıcı iş akışınızı yükseltin.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wenkai Li
Görsel Kredileri: Li Wenkai Jiang Xiaoyu Liu Qiang Yu Dan, 2022
Proje Ekibi Üyeleri: Li Wenkai
Proje Adı: Cyberize Home Cloud
Proje Müşterisi: Wenkai Li


Cyberize Home Cloud IMG #2
Cyberize Home Cloud IMG #3
Cyberize Home Cloud IMG #4
Cyberize Home Cloud IMG #5
Cyberize Home Cloud IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun