Ston: Sağlıklı Bir Mola İçin Yenilikçi Bir Soluk

Eisuke Tachikawa'nın Tasarladığı Ston, Sigara İçme Alışkanlığına Sağlıklı Bir Alternatif Sunuyor

Ston, kafein ve GABA'yı soluyabileceğiniz, nefes ritmini düzenlemeye yardımcı olan bir aydınlatma modeline sahip sağlıklı bir inhalasyon cihazıdır. Zen meditasyonu veya yoga gibi, zihnin dengesini bulmasına ve huzurlu bir şekilde nefes alıp vermesine yardımcı olur. Sigara içmek sadece vücuda zararlı değil, aynı zamanda çevre için de kötüdür. Ston, sigara molasıyla asla yaşanamayacak özel bir deneyim sunar.

Ston, size sağlıklı ve bilinçli bir mola sunar, sigara içme ve içki içme alternatifidir. Cihaz, sağladığı benzersiz bilinçli deneyime atıfta bulunarak BREATHER olarak adlandırılmıştır. Yapısı bir elektronik sigaraya benzer olmasına rağmen, hava akışını ve diğer faktörleri ayarlayarak, daha derin bir nefese daha yakın bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu, sigara içmeyle zararlı bir mola verme alışkanlığınızı, hem zihinsel hem de fiziksel olarak sağlıklı bir molaya dönüştürme aracıdır.

Ürünün görünümü için çok zaman harcandı. Ston, metal sıkıştırma adı verilen bir teknik sayesinde tek parça alüminyum bir muhafazadan yapılmış, organik olarak eğimli, taş şeklinde bir cihazdır. Bu, alüminyumun 180 dereceden fazla içeri doğru genişlemesine izin veren, bölme çizgisi olmayan benzersiz ve zor bir tekniktir. Bu, Japonya'nın geliştirdiği yüksek düzeyde üretim kontrol teknolojisi sayesindedir.

Ston'un tasarımında Eisuke Tachikawa, Tomoro Hanzawa ve Daichi Komatsu gibi isimler yer aldı. Ston, sigara içme ve içki içme alternatif olarak size sağlıklı ve bilinçli bir mola sunar. Cihaz, sağladığı benzersiz bilinçli deneyime atıfta bulunarak bir soluk olarak adlandırılmıştır. Yapısı bir elektronik sigaraya benzer olmasına rağmen, hava akışını ve diğer faktörleri ayarlayarak, daha derin bir nefese daha yakın bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu, sigara içmeyle zararlı bir mola verme alışkanlığınızı, hem zihinsel hem de fiziksel olarak sağlıklı bir molaya dönüştürme aracıdır.

Ston, prestijli A' Design Ödülü'nün sahibi oldu. 2022'de A' Dijital ve Elektronik Cihaz Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmayı hedefler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Eisuke Tachikawa
Görsel Kredileri: Eisuke Tachikawa
Proje Ekibi Üyeleri: Eisuke Tachikawa Tomoro Hanzawa Daichi Komatsu.
Proje Adı: Ston
Proje Müşterisi: Eisuke Tachikawa


Ston IMG #2
Ston IMG #3
Ston IMG #4
Ston IMG #5
Ston IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun