Konka Industrial Design Team'ın Modern ve Minimalist V5 Serisi Oled TV'si

Çağdaş Yaşam Alanlarına Uyum Sağlayan Minimalist ve Ultra İnce Tasarım

Konka Industrial Design Team tarafından tasarlanan V5 Serisi Oled TV, modern ve basitleştirilmiş ev atmosferinden ilham alarak, saf çizgi yapısı ve geometrik kafes elemanları ile çağdaş yaşam alanlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.

2.9mm son derece ince çerçevesiz ekran tasarımı, yüksek çözünürlük ve mükemmel OLED görüntü kalitesi ile V5 Serisi Oled TV, çift kanallı bionik akustik ve etrafı saran ses efekti ile kullanıcılara sürükleyici bir ses-görüntü deneyimi sunuyor. Saf çizgi çerçeve tasarımı, geometrik kafes elemanı arka kabuk ve süper metal düz basit stand tasarımı, minimalist saf bir tasarım stili oluşturarak TV ürünlerini modern yaşam alanlarına entegre ediyor.

V5 Serisi Oled TV, çevre koruma ve enerji tasarrufunu CMF tasarımı ile birleştiriyor. Ultra ince çelik-plastik arka panel, geniş alanlı çevre dostu rulo kaplama sürecini benimsiyor. Karanlık renk, yukarı ve aşağıya doğru yıldızlı inci tozu ile birleştirilmiştir. İnce görünüm ve his, ürünün yüksek kalitesini ve teknoloji hissini vurguluyor. Metal plaka tabanı, hassas yatay ince çizim deseni ile süper metalik bir his getiriyor. Arka kabuk elmas ızgara koyu çizgileri, düz plastik kazıma işlemi kullanılarak, tüm makinenin dilini yankılıyor.

1226.4mm x248.8mm x761.8mm boyutlarındaki bu tasarım, ultra ince OLED ekranı ile tüm makineyi kullanıyor. Kullanıcının tam ve saf görsel deneyimini korumak için, uzak alan sesi, kızılötesi modül ve anahtar, ekranın altındaki silindirik genişleme yuvasına entegre edilmiştir. Tüm günlük kontrolü AI ses ve dokunmatik uzaktan kumanda ile tamamlar, hatta dış gürültü 75db'ye ulaştığında bile, ses AI uyanma oranı hala %95 kadar yüksektir. Kullanıcılara pürüzsüz ve akıllı bir deneyim sunmayı garanti eder.

Proje, Eylül 2020'de Shenzhen'de başladı ve Aralık 2020'de Shenzhen'de tamamlandı. Renkli TV endüstrisinin gelişmesi ve bilim ve teknolojinin güncellenmesi ile tüketicilerin aradığı TV görünümü de değişiyor. Analiz sonucunda, kullanıcı ihtiyaçları esas olarak ultra ince yüksek kaliteli ekran kalitesi ve akıllı pürüzsüz kullanım deneyimini içeriyor. Sonuç, gereksiz ve karmaşık tasarım elementlerini terk etmek ve kullanıcıların tam ve saf ses-görüntü deneyimini korumaktır. Akıllı ve kullanışlı AI ses ve dokunmatik uzaktan kumanda etkileşim modu aracılığıyla, en iyi kullanıcı deneyimini garanti etmek.

Ultra ince arka panel, mükemmel görüntü kalitesini gösterirken ürün dayanıklılığını sağlamak gerekiyor. Bu, tüm tasarımın en büyük öne çıkanı ve zorluğudur. Tüm makinenin saf olmasını sağlamak için, uzak alan sesi, yüksek entegrasyonlu akıllı donanım ve işlem etkileşimini içerir ve iç donanım yakından örgülenerek sofistike bir akıllı genişleme yuvası oluşturur.

V5 serisi OLED TV'nin ilhamı, takviyeli beton yapıya sahip kentsel binalardan gelmektedir. Çizgiler ve damalılar gibi klasik elementleri benimseyerek minimalist ve saf bir tasarım stili oluşturur ve modern yaşam alanlarına daha iyi entegre olur. Ultra ince OLED tam ekranın görsel deneyimi, çift kanallı bionik akustik ve etrafı saran ses efekti ile birleştirilerek, kullanıcılara sürükleyici bir ses-görüntü deneyimi yaratır ve yeni çağın kullanıcı ihtiyaçlarını karşılar.

PATENTS/COPYRIGHTS: Copyright © 1980-2021 KONKA. Bu tasarım, 2021'de A' Digital and Electronic Device Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bronz A' Design Award, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı yetenekli tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Konka Industrial Design Team
Görsel Kredileri: PATENTS/COPYRIGHTS: Copyright © 1980-2021 KONKA.
Proje Ekibi Üyeleri: ID Designer: Xiaomin Huang CMF Designer: Liang Li ID Designer: Qiang Li Creative Director: Yong Jin Creative Director: Xiaozhen Chen
Proje Adı: V5 Series
Proje Müşterisi: Konka Industrial Design Team


V5 Series IMG #2
V5 Series IMG #3
V5 Series IMG #4
V5 Series IMG #5
V5 Series IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun