TG803: Çok Fonksiyonlu, Modüler ve Yenilikçi Bir Konferans Eğitim Terminali

Zhongbin Li ve Zhijia Hu'nun COVID-19 Döneminde Çalışma ve Yaşamı Kolaylaştıran Tasarımı

COVID-19 pandemisi sırasında evden çalışma ve online eğitim ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere tasarlanan TG803, kullanıcıların etkili ve zekice çalışmasına ve yaşamasına yardımcı olmak için Zhongbin Li ve Zhijia Hu tarafından tasarlandı. Bu ürün, duruş tanıma izleme ve OCR teknolojisi aracılığıyla çocukların sağlıklı ve verimli bir şekilde öğrenmesine yardımcı olurken, aynı zamanda somatosensory tanıma ve yakalama fonksiyonu aracılığıyla kullanıcıların evdeki fitness ve eğlence ihtiyaçlarını karşılar.

TG803, COVID-19'un zeki ve uzun menzilli ofis eğitimini çözmek için ofis, eğitim ve eğlence karma senaryosuna dayalı bir akıllı donanım tasarımıdır. Entegre ana bilgisayar, 4K kamera, mikrofon ve hoparlör, somatosensory etkileşim, durum tanıma yakalama ve dosya tarama özelliklerini destekler. Geleneksel çok aksesuarlı konferans terminali ve notebook moduna veda edin ve basit bir bağlantı ile video konferans, online eğitim, eğlence ve fitness başlatın.

Ürünün enjeksiyon kalıplama teknolojisi ile üretilmiştir. Spreysiz malzemelerin enjeksiyon kalıplaması, %100 geri dönüşüm sağlar. Ön panel, kullanıcıların tercihlerine göre panel stili değiştirmelerine olanak sağlayan kumaş kaplama ile tasarlanabilir. Bu, farklı senaryolara uygulanırken daha ekonomik olmasını sağlar. Minimalist geometrik şekil, kamera durumunu belirtmek için RGB ile birlikte kullanılır. Halka ışık şeridi, teknoloji hissini artırır ve etkili bir şekilde kullanıcı gizliliğini korur. Ürün, monitör askısı ve masaüstü standı olmak üzere iki yerleştirme yöntemi sunar.

TG803, çok fonksiyonlu, modüler ve sahne yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Etkili iletişim, sınırsız toplantı, online eğitim, ev eğlencesi ve ilginç etkileşim sağlar. Tasarım, Zhongbin Li ve Tasarım Direktörü Zhijia Hu tarafından gerçekleştirildi. Ürün, ışık renginin değişimine göre ürünün çalışma durumunu anlama, AI jesti, sayfa çevirme, çekim, video konferans gibi özelliklere sahip olan ışık etkileşimi ve jest etkileşimi sunar.

Proje, Haziran 2021'de Shenzhen'de başladı ve Şubat 2022'de Shenzhen'de tamamlandı. COVID-19 salgını sırasında, ülke genelinde büyük ölçekli izolasyon uygulandı ve kullanıcılar, evden çalışma, online eğitim ve ev eğlencesi gibi senaryolarda daha zeki olmayı umdular. Çok fonksiyonlu entegre yenilikçi tasarım, daha basit ve kolay kullanım, yaşlılar ve çocuklar için daha dostane; durum tanıma izleme ve AI teknolojisinin uygulanması, çocukların iyi öğrenme alışkanlıkları geliştirmelerine ve çocukların öğrenme kalitesine ve ruh sağlığına dikkat etmelerine yardımcı olabilir.

Tasarımın görünüm patentinin başvurusu devam etmektedir. Bu Tasarım, 2022'de A' Digital and Electronic Device Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünyaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Emdoor DIGI
Görsel Kredileri: Emdoor DIGI
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Zhongbin Li Design Director: Zhijia Hu
Proje Adı: TG803 smart terminal
Proje Müşterisi: Emdoor DIGI


TG803  smart terminal IMG #2
TG803  smart terminal IMG #3
TG803  smart terminal IMG #4
TG803  smart terminal IMG #5
TG803  smart terminal IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun