Işık Perspektifinden Çok Fonksiyonlu Yan Sehpa

Yu Ren tarafından tasarlanan, minimalist estetik ve optiklerin mükemmel birleşimi

Himalayaların biricikliğinden ilham alınarak tasarlanan Işık Perspektifi, minimalist geometrik estetik ve optiklerin mükemmel birleşimini sunan çok fonksiyonlu bir yan sehpasıdır. Bu tasarım, temel ihtiyaçları karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda insanlara deneyim ve mutluluk hissi verir.

Yu Ren, Işık Perspektifinin tasarım ilhamının, Himalayalar'daki biricikliğinden geldiğini belirtiyor. Bu eşsiz yaratık, renklere dönüşebilir ve güzellik ve saflığı simgeler. Işık Perspektifi de benzer bir şekilde, ışığın mekan algısı, zamanın harika ilişkisi ve geleceği şekillendirme aracılığıyla, keşfedici bir deneyim sunar.

Işık Perspektifi, ışık kaynağı işlevini ürün şekline mükemmel bir şekilde entegre eden çok fonksiyonlu bir yan sehpasıdır. Bu tasarım, sadece temel ihtiyaçları karşılamakla kalmaz, aynı zaman da insanlara deneyim ve mutluluk hissi verir. Işık Perspektifinin zengin renk uyumlu sistemi, çoklu senaryo kullanımı için uygundur.

Işık Perspektifi yan sehpası, üç renkli paslanmaz çelikten yapılmış destek çubukları ve depolama işlevi için bir dairesel tepsi kullanılarak üretilmiştir. Tepsi ve destek çubuğu, silindirik bir metal entegre parça ile bağlanır. Destek çubuğundan ışık kaynağı uzantı kolu çıkar ve küresel lamba gölgesi bağlanır. Kullanıcı, top ışığın yüzeyine dokunarak top ışığın aydınlatma işlevinin anahtarını kontrol edebilir.

Yu Ren ve Yu Liang'ın oluşturduğu tasarım ekibi, bu projeyi 2022 yılında Shenzhen'de başlatmış ve aynı yılın Eylül ayında tamamlamıştır. İç tasarım trendlerinin hızla değişen dünyada sürekli adapte olmamız gerektiğini ve evlerimizden daha fazlasını beklememiz gerektiğini gösterdiğini belirtiyorlar. Her parça, mevcut trendlere sadık kalarak diğer mobilyaları tamamlayan ve bir çağın ötesine geçen zamansız bir parçadır.

En büyük zorluk, "minimalist geometrik estetik ve optiklerin" entegrasyonunu gerçekleştirmek ve iki temel işlevi tam olarak birleştirmektir. Sadece temel ihtiyaçları karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda kullanıcılara eğlence ve mutluluk sağlamak, araştırmanın en büyük zorluğudur.

Işık Perspektifi, 2023 yılında A' Mobilya Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren, yaratıcı ve mükemmel tasarımlara verilir. Güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen bu ödül, yaşam kalitesini iyileştirmeye ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Görsel Kredileri: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Yu Ren Yu Liang
Proje Adı: Perspective Of Light
Proje Müşterisi: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd


Perspective Of Light IMG #2
Perspective Of Light IMG #3
Perspective Of Light IMG #4
Perspective Of Light IMG #5
Perspective Of Light IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun