Yenilikçi Tasarımın Zirvesi: GKGD Akıllı Ekran

Endüstriyel Estetiği ve Teknolojiyi Buluşturan Şaheser

Shanxi High-Tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd tarafından tasarlanan GKGD Akıllı Ekran, minimalist estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. 22mm'lik ultra ince gövdesi, yuvarlak köşeleri ve zarif metal standı ile dikkat çekiyor.

Shanxi High-Tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd'nin tasarladığı GKGD Akıllı Ekran, hükümet, eğitim, sağlık ve perakende sektörlerinin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirildi. 22 bit+ renk yönetimi ve çok noktalı gri tonlama kalibrasyonu gibi yenilikçi teknolojileri bir araya getiren cihaz, estetik inceliği, kolay kurulumu, etkili etkileşimi ve enerji tasarrufu performansı ile kullanıcılarına yüksek ses ve görüntü kalitesiyle sarmalayan bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Ürün, toz enjeksiyonu ve metal fırçalama gibi yüzey işleme teknolojileri, havacılık sınıfı alüminyum alaşımı kullanılarak üretiliyor. Gövde döküm teknolojisi ile üretilirken, stand, çerçeve ve multimedya kontrol kutusu profil veya sac metal işleme süreçlerinden geçiyor. LED ekran modülü, VMD teknolojisi kullanılarak hava sızdırmazlığını artırıyor ve böylece piksel ışık kaynaklarını tamamen kapsülleyerek 25Kg/cm²'lik etkiye dayanıklı hale getiriyor.

136 inç boyutundaki bu dev ekran, çok fonksiyonel LED hepsi bir arada özelliği, kolay kurulumu, etkileşimli ekran cihazı, yüksek kaliteli görüntü sergileme ve çevre koruma ile enerji tasarrufu gibi özellikleri ile öne çıkıyor. Tiansheng Liu, Xinzhong Xie ve Yufeng Jing gibi tasarım ekibi üyeleri, ürünün geliştirilmesinde önemli roller üstleniyor.

GKGD Akıllı Ekran, entegre ses sistemi, dokunmatik kontrol sistemi, kablosuz ekran yansıtma özelliğine sahip bir konferans sistemi, ofis yazılımları, Bluetooth uzaktan kumanda ve çift başlatma özellikli Android ve Windows gibi özelliklerle donatılmış. Ayrıca, birden fazla konferansla etkileşim için 4 bölüme ayrılabilme ve Bluetooth sesli uzaktan kumandayı destekleme özellikleri bulunuyor. 8 mikrofon dizisi ve 6 metre ses alma yarıçapına sahip ekran, ses yakalama kapasitesini artırırken yankı ve gürültüyü azaltıyor, konferans verimliliğini ve kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

Shanxi'de Haziran 2023'te tasarlanan bu ürün, Aralık 2023'te Çin'de piyasaya sürüldü. P1.2'den P1.8'e 2K ekran özellikli ve 108 ila 163 inç arasında değişen boyutlarda LED hepsi bir arada ürün talebini karşılamak için tasarlanmıştır. Ürün, farklı sektörlerdeki kullanıcılara kaliteli ve akıllı bir çözüm sunmak için ses, görüntü ve dokunmatik kontrol yeteneklerini entegre ediyor.

Çok noktalı gri tonlama kalibrasyon teknolojisi, geleneksel parlaklık kalibrasyonunu destekler ve düşük gri kısımlar için özel kalibrasyon katsayıları üretebilir. Bu, düşük gri görüntülerin uniformitesini ve kalitesini artırır. Açık veya kısa devre tespiti yapabilen ve pozisyonları belirleyebilen güç açma kendini test etme teknolojisi, kullanıcılar tarafından belirlenen bir eşik aşıldığında otomatik alarm tetikleyerek bakım kolaylığını ve genel güvenilirliği artırır.

Modern toplumun akıllı ürünlere olan talebini karşılayan cihaz, kolay kurulumu, yüksek kaliteli ekranı ve etkili etkileşimi ile kullanıcılara rahat bir deneyim sunuyor. Sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir gelişme ilkesini benimseyerek, çevresel etkiyi en aza indirmek için toksik olmayan, kokusuz, yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir yeşil malzemeler kullanıyor.

2024 yılında A' Dijital ve Elektronik Cihaz Tasarımı Ödülü'nde Altın ödülüne layık görülen bu tasarım, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmellik sergileyen ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen ürünler ve parlak fikirler arasında yer alıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shanxi High-tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd
Görsel Kredileri: Shanxi High-tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Tiansheng Liu Xinzhong Xie Yufeng Jing
Proje Adı: GKGD
Proje Müşterisi: Shanxi High-Tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd


GKGD IMG #2
GKGD IMG #3
GKGD IMG #4
GKGD IMG #5
GKGD IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun