Ston: Sigara İçme Alışkanlığınızı Sağlıklı Bir Nefes Alma Deneyimine Dönüştüren Tasarım

Eisuke Tachikawa'nın Yenilikçi Tasarımı Ston, Aroma İnhalatörü ile Meditatif Bir Nefes Alma Deneyimi Sunuyor

Ston, kafein ve GABA inhalasyonuna olanak sağlayan sağlıklı bir inhalasyon cihazıdır. Aydınlatma modeli de nefes ritmini düzenlemeye yardımcı olur. Zen meditasyonu veya yoga gibi, zihnin dengesini bulmasına ve huzurlu bir şekilde nefes alıp vermesine yardımcı olur. Sigara içmek hem vücuda zararlıdır hem de çevre için kötüdür çünkü sigara içtikten sonra sigara izmaritleri kalır. "Ston", sigara molasıyla asla yaşanamayacak özel bir deneyim sunar.

Eisuke Tachikawa'nın tasarladığı Ston, sigara içme ve içme alışkanlıklarına sağlıklı ve bilinçli bir alternatif sunar. Cihaza BREATHER adını verdik, çünkü sağladığı benzersiz bilinçli deneyime atıfta bulunur. Yapısı bir elektronik sigaraya benzer, ancak hava akışını ve diğer faktörleri ayarlayarak, daha derin bir nefes alma deneyimine daha yakın bir şey yaşayabilirsiniz. Bu, sigara içmeyle zararlı bir mola verme alışkanlığını, hem zihinsel hem de fiziksel olarak sağlıklı bir molaya dönüştürme aracıdır.

Ürünün görünümü için çok zaman harcadık. "Ston", metal sıkma adı verilen bir teknik sayesinde tek parça alüminyum muhafazadan yapılmış, organik şekilde eğimli, taş şeklinde bir cihazdır. Bu, alüminyumun 180 dereceden fazla içeri doğru genişlemesine ve hiçbir ayrım çizgisi olmamasına olanak sağlayan benzersiz ve zor bir tekniktir. Bu, Japonya'nın geliştirdiği yüksek seviye üretim kontrol teknolojisi sayesinde mümkün olmuştur.

Ston'un tasarımında Eisuke Tachikawa'ya, Tomoro Hanzawa ve Daichi Komatsu gibi NOSIGNER ekibi üyeleri yardımcı oldu. Müşteri ise BREATHER Co., Ltd. idi.

Ston, sigara içme ve içme alışkanlıklarına sağlıklı ve bilinçli bir alternatif sunar. Nosigner, sağladığı benzersiz bilinçli deneyime atıfta bulunarak cihaza Breather adını verdi. Yapısı bir elektronik sigaraya benzer, ancak hava akışını ve diğer faktörleri ayarlayarak, daha derin bir nefes alma deneyimine daha yakın bir şey yaşayabilirsiniz. Bu, sigara içmeyle zararlı bir mola verme alışkanlığını, hem zihinsel hem de fiziksel olarak sağlıklı bir molaya dönüştürme aracıdır.

Ston, 2021'de A' Digital and Electronic Device Design Award'da Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Award, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerisi ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyeyi temsil eder ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Eisuke Tachikawa
Görsel Kredileri: Product Photograph: CCDN (Yuichi Hisatsugu) Brand Image Photograph: BREATHER Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Art Direction: NOSIGNER (Eisuke Tachikawa) Graphic Design: NOSIGNER (Eisuke Tachikawa, Tomoro Hanzawa) Product Design: NOSIGNER (Eisuke Tachikawa, Daichi Komatsu) Client: BREATHER Co., Ltd.
Proje Adı: Ston
Proje Müşterisi: Eisuke Tachikawa


Ston IMG #2
Ston IMG #3
Ston IMG #4
Ston IMG #5
Ston IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun