Yong Zhang'ın Özgürleştirici Kablosuz Şarj Cihazı: Simple

Çoklu Cihazları Aynı Anda Şarj Edebilen, Kullanıcı Dostu ve Yenilikçi Bir Tasarım

Yong Zhang'ın tasarladığı Simple, kullanıcıların birden fazla elektronik cihazı aynı anda şarj etme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış özgürleştirici bir kablosuz şarj cihazıdır. Bu yenilikçi tasarım, kablosuz şarj cihazlarını kullanırken kullanıcıların bilinçsiz hareketlerini özgürleştirir.

Simple, esnek malzemeleri temel alarak tasarlanmış bir kablosuz şarj cihazıdır. İçindeki çekirdek, şarj verimliliğini artırmak için çoklu bobin matrisi şeklinde düzenlenmiştir. Tüm sistem, kullanım sahnesinin kısıtlamalarını kıran ve kolayca saklanabilen makara yapısı ve çıkarılabilir şarj modülüne sahiptir. Esnek şarj tabanı modülü, geleneksel manyetik adsorpsiyon şarj tabanı yapısını aşar.

Simple kablosuz şarj cihazı, ana gövde olarak naylon kumaşı seçer ve iç çekirdeği çoklu bobin yapısı ve WPT sistemini kullanır. Bobin yapısının optimize edilmesi, iletim kanalındaki ortamın geçirgenliğinin artırılması ve bobinin mekansal düzenlemesinin değiştirilmesi ile, çiftleme mekanizmasının çiftleme katsayısı daha da iyileştirilebilir ve yük sayısı artırılabilir. Bu da birden çok cihazın aynı anda şarj edilmesi işlevini gerçekleştirir ve kullanıcıların verimliliğini artırır.

Simple kablosuz şarj cihazı, 3000mm*4500mm*4700mm teknik özelliklere sahiptir ve çok fonksiyonlu, modüler ve taşınabilir tasarım etiketlerine sahiptir. Şarjdan önce, yumuşak makara güç kaynağına bağlanır ve farklı elektronik cihazların şarj gereksinimlerini karşılamak için voltaj seviyelerini ayarlar ve dağıtır. Şarj sürecinde, cep telefonu esnek tabanın herhangi bir yerine yerleştirilebilir, bu da kablosuz şarj cihazları kullanılırken kullanıcıların bilinçsiz davranışlarının bağlayıcılık hissini azaltabilir. Şarjın sonunda, makarayı sonuna kadar çekin ve otomatik olarak geri çekilip sarılması için kolay saklama sağlar. Tüm süreç özgür, verimli ve rahattır.

Proje, Ekim 2022'de Çin'in Liaoning eyaletindeki Fushun'da başladı ve Ekim 2023'te aynı yerde tamamlandı. Kablosuz şarjın yeni bir formu olarak, çoklu elektronik cihazların aynı anda kablosuz şarjını sağlar ve kablosuz şarj ekipmanlarının yeni bir talebidir. Simple kablosuz şarj cihazının tasarımı, esnek malzemeleri şarj tabanı olarak kullanır ve genel form, kullanıcıların birden çok cihazı aynı anda şarj etme ihtiyacını gerçekleştirebilir, kullanıcıların kullanım sürecindeki özgürlüğünü genişletir, şarj verimliliğini artırır ve kullanım senaryosunu zenginleştirir.

Bu tasarım projesi, kablosuz şarj cihazlarını kullanırken kullanıcıların subjektif girişimlerine ve bilinçsiz hareketlerine odaklanır ve farklı kullanım senaryolarında kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını analiz eder. Bu tasarım projesinin zorluğu, ürün yapısı ile deneyde özetlenen ihtiyaçlar, acı noktalar ve fonksiyonlar arasındaki mantıksal ilişkiyi derinlemesine anlamaktır. Ve mantıksal ilişkinin rasyonelliğini ve uygunluğunu gerçekleştirir ve uyumlu hale getirir.

Simple kablosuz şarj cihazları, yüksek özgürlük derecesi ve çok sahnede tasarım konsepti ile, sadece şarjın yüksek verimliliğini karşılamakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların radyo ekipmanlarını kullanırken verimliliğini de artırır. Kullanıcılar Simple kablosuz şarj cihazlarını kullandığında, kullanıcıların bilinçsiz hareketlerindeki kısıtlamalar azaltılır ve kablosuz şarj cihazlarını kullanırken kullanıcıların özgürlüğü artar.

Simple kablosuz şarj cihazı, 2023'te A' Digital and Electronic Device Design Award'da Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Award, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikler ve harika sanatsal beceriye hayranlıkla, mükemmel bir seviyede mükemmellik sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve hayret uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Yong Zhang
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Qingfan Liu, Variations, 2023. Image #2: Photographer Qingfan Liu, Variations, 2023. Image #3: Photographer Qingfan Liu, Variations, 2023. Image #4: Photographer Qingfan Liu, Variations, 2023. Image #5: Photographer Qingfan Liu, Variations, 2023.
Proje Ekibi Üyeleri: Yong Zhang
Proje Adı: Simple
Proje Müşterisi: Yong Zhang


Simple IMG #2
Simple IMG #3
Simple IMG #4
Simple IMG #5
Simple IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun