Geometrik Abstraksiyon Sanatından Esinlenen Lewis Oturma Bankı

Modüler Tasarım ve Genç Estetiği Bir Arada

Çağdaş geometrik abstraksiyon sanatından ilham alarak, modern gençlerin yaşam tarzı ve estetiğini yansıtan Weiqiang Yao'nun tasarımı Lewis, moda renkler ve basit çizgilerle yaşama eşsiz bir çekicilik katıyor.

Weiqiang Yao tarafından tasarlanan Lewis oturma bankı serisi, modüler yapı, düz paketleme, çok yönlülük ve genç moda gibi özellikleri birleştiriyor. Esnek kombinasyonları ile modern yaşamın çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor. 28D şekillendirme pamuğunun kullanımı ve çevre dostu boya ile metalin birleşimi, ürünün genel esnekliğini artırıyor. Çoklu kimyasal testlerden geçerek sağlamlığını kanıtlıyor.

1200 mm genişlik, 400 mm derinlik ve 400 mm yükseklik ölçülerine sahip olan bu tasarım, modüler, çok işlevli, düz paketleme, genç moda ve geometrik kompozisyon gibi anahtar kelimelerle tanımlanıyor. Weiqiang Yao'nun yanı sıra Kunhong Li, Ziwei Wan, Kaiqiang Hu ve Fangqi Luo gibi isimlerden oluşan tasarım ekibi, ürünün her yönüyle ilgileniyor.

Lewis serisi, döşemeli oturma alanı veya depolama mobilyası olmak üzere çeşitli senaryolarda kullanılabiliyor. Döşemeli yastık, ön ve arka olmak üzere iki yüze sahip; ön yüz döşeme olarak kullanılırken, ters çevrildiğinde depolama için kullanılabilecek bir tezgah haline geliyor.

Proje, 2023 Ocak ayında Shenzhen'de başladı ve aynı şehirde 2023 Eylül ayında tamamlandı. Zamanla ev alanlarının sınırları bulanıklaştı ve mobilyalar, sadece işlevsel gereksinimleri karşılayan ve alanı dolduran araçlar olmaktan çıkarak, çağdaş yaşam tarzı, işlevsel ihtiyaçlar, estetik ve kişilik taşıyan birer koleksiyon haline geldi.

Bu serinin tasarımında, standartlaştırılmış teknoloji serileri formüle edilerek üretim verimliliği artırıldı. Ürünler basınç, tork ve kutu testlerinden geçti. KD modül sökme yapısı tasarıma büyük zorluklar getirse de, düz paketleme daha fazla taşıma maliyeti tasarrufu sağlıyor ve kullanıcılar daha yüksek maliyet etkinliğine sahip ürünler satın alabiliyor.

2024 yılında A' Mobilya Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül alan Lewis, deneyim ve kaynak kullanımında yaratıcılığını kanıtlamış, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren ve yaşam kalitesini artırarak dünyayı daha iyi bir yer haline getiren özgün tasarımlara verilen prestijli bir ödüldür.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Görsel Kredileri: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Kunhong Li,Ziwei Wan,Weiqiang Yao,Kaiqiang Hu,Fangqi Luo
Proje Adı: Lewis
Proje Müşterisi: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd.


Lewis IMG #2
Lewis IMG #3
Lewis IMG #4
Lewis IMG #5
Lewis IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun