Da Vinci: Jiangsu Careseen E-Commerce Co., Ltd. tarafından Tasarlanan Ev Tekstili Yastık Çekirdeği

Uyku Problemlerini Çözen Ergonomik Tasarımlı Bir Yastık

Jiangsu Careseen E-Commerce Co., Ltd. tarafından tasarlanan Da Vinci, uyku sırasında boyun eğriliği ve yastığa dokunmayan boyun kısmı sorunlarını çözmek için ergonomik bir tasarıma sahip bir yastıktır.

Çok sayıda insanın karşılaştığı, uyku sırasında boyunun arkasının yastığa değmemesi ve servikal skolyoz sorunlarına çözüm bulmak amacıyla tasarlanmıştır. Tasarım ekibi, farklı insanların uyku alışkanlıklarına dayalı bir araştırma modeli oluşturmuş ve uyku sırasında baş ve boyun pozisyonundan esinlenerek bu ergonomik servikal yastığı tasarlamıştır.

Da Vinci servikal yastığı, eğilmiş boyunlar ve yastığa yatmayan alt boyunlar için uyku sorunlarına çözüm getiriyor. İki bölümlü bir tasarıma sahip olan bu yastık, içerisinde tüy ve boru tüpleri bulunduruyor. Yastığın fermuarını açarak içindeki tüpler çıkarılabilir ve yükseklik ayarlanabilir. Bu yastık, boyunu etkili bir şekilde destekler, başın arkasını tutar, boyunun yastığa yatmamasını veya yastık tarafından basınç uygulanmasını önler, böylece servikal omurganın eğrisini düzeltir ve uyku kalitesini artırır.

Bu servikal yastık, bölüm ayrımı için bir kapitone işlemi ile ergonomik olarak tasarlanmıştır. Üçte ikisi başlık alanı ve üçte biri servikal omurga rahatlama alanıdır. Baş bölümü yüksek kabarık tüylerle doldurulurken, servikal bölüm Japon boru tüpleri ile doldurulmuştur, kullanıcılara rahat bir destek ve etkili bir hava geçirgenliği sağlar. %100 pamuklu yastık üstü ile, doğal olarak başın eğrisine uyum sağlar, böylece farklı uyku pozisyonlarına adapte olabilir.

Yastık, kullanıcıların baş ve vücut ağırlığı ile ters çekim oluşturarak servikal basıncı hafifletir, boyun kaslarını rahatlatır ve servikal eğriyi düzeltir. Bu, kullanıcıların boyunlarını koruyan yüksek kaliteli ithal malzemeleri benimseyen ergonomik bir tasarıma sahip olan bu yastık, kullanıcılara rahat ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar.

2022'de A' Mobilya Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülüne layık görülen bu tasarım, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Jiangsu Careseen E-Commerce Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Jiangsu Careseen E-Commerce Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Jiangsu Careseen E-Commerce Co., Ltd.
Proje Adı: Da Vinci
Proje Müşterisi: Jiangsu Careseen E-Commerce Co., Ltd.


Da Vinci IMG #2
Da Vinci IMG #3
Da Vinci IMG #4
Da Vinci IMG #5
Da Vinci IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun