Xiutao Fu'nun Ebedi Anları Yakalayan Trinity Koleksiyonu

Ev Kokusu Tasarımında Doğanın Gerçek Güzelliğini Yansıtan Bir Yenilik

Xiutao Fu'nun Trinity Koleksiyonu, buzdan ilham alarak, insanların sürekli üzerinde düşündüğü an ve ebediyet kavramlarını yansıtıyor. Bu koleksiyon, doğanın gerçek güzelliğini işitsel, görsel, koku ve dokunsal sanatlarla yeniden üreterek kullanıcılara sunmayı amaçlıyor.

Trinity Koleksiyonu, hayatın kısalığına karşı insanların anları ebedileştirmek istemesi fikrinden doğmuştur. Her ne kadar dokunaklı anlar kısa sürse de, bu anlar başka bir şekilde sürekli olarak bizi etkileyebilir. Buz, su ve hava üçlemesi, anın, hatıranın ve duyguların dinamik değişimini resmeder. Bu koleksiyon, doğal bitkilerden elde edilen özlerle doğal estetiği kokuya entegre ederek, sürekli değişen dünyada bir benzersizlik korumayı ve olağanüstü tat ve stilin klasik bir miras haline gelmesini sağlar.

Trinity Koleksiyonu'nun şişesi, el işçiliği çift katmanlı camdan yapılmıştır. Dört farklı koku orijinal tasarımlardır. Bu kokular; Muguet Shadow (Çiçeksi Nota), Mandarin Sunshine (Narenciye Aromatik), Bamboo Breeze (Fougere Aromatik) ve Smoky Vetiver (Odunsu Nota) şeklinde isimlendirilmiştir. Bu dört koku, dört farklı güzel anı temsil eder.

Proje, Nisan 2020'de Şanghay'da başladı ve Ekim 2021'de Şanghay'da tamamlandı. Koku hakkında karmaşık bir pazar araştırması yapıldıktan sonra, Xiutao Fu, dört çeşit notayı seçti ve koku tasarımının özetini yazdı. Ardından, eriyen bir buz küpünden esinlenen şişe şeklini çizdi.

Öncelikle, kokularla unutulmaz sahneleri tasvir etmek ve birçok kişiyle rezonansa girmek büyük bir zorluk oluşturdu. Bu, hem hayal gücü hem de sezgi gerektirir. Gerçekleştirme aşamasında, dış cam kapağın ve iç cam kabın düzgün bir kombinasyonunu yapmak çok zordu. Manuel kaynak veya lehimleme nedeniyle, iç cam kabın dikliğini sağlamak da zordu. Camdaki kabarcıklar ve iç cam şişenin ayrım çizgisi gibi birçok detay ve teknik problem çözülmek zorunda kaldı.

Trinity Koleksiyonu, buzdan ilham alarak, anın ebediyeti ve ebedi anı temsil eder. Buz, su ve hava üçlemesi, anın, hatıranın ve duyguların dinamik değişimini resmeder. Kullanıcılara doğanın gerçek güzelliğini yeniden üreterek sunmayı amaçlar. Doğal bitkilerden elde edilen özlerle doğal estetiği kokuya entegre ederek, sürekli değişen dünyada bir benzersizlik korur ve olağanüstü tat ve stilin klasik bir miras haline gelmesini sağlar.

Trinity Koleksiyonu, 2023'te A' Dekoratif Eşyalar ve Ev Eşyaları Tasarım Ödülü'nde Gümüş Ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve harika sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede kalite gösterir ve olumlu duygular, hayret ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Xiutao FU
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Rui Liu, Creator Xiutao Fu, Trinity collection, 2021 Image #2: Photographer Rui Liu, Creator Xiutao Fu, Trinity collection, 2021 Image #3: Photographer Rui Liu, Creator Xiutao Fu, Trinity collection, 2021 Image #4: Illustrator Xiutao Fu, Trinity collection, 2021 Image #5: Photographer Rui Liu, Creator Xiutao Fu, Trinity collection, 2021 Video: Photographer Rui Liu, Creator Xiutao Fu, Trinity collection, 2021
Proje Ekibi Üyeleri: Xiutao FU
Proje Adı: Trinity Collection
Proje Müşterisi: Xiutao FU


Trinity Collection IMG #2
Trinity Collection IMG #3
Trinity Collection IMG #4
Trinity Collection IMG #5
Trinity Collection IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun