Valley Daja Center Satış Merkezi: Genç ve Dinamik Bir Yaşam Tarzını Yansıtan İç Mekan Tasarımı

The Design Code Co.,Ltd Tarafından Tasarlanan, Işığın Gücünden İlham Alan Bir Sanat Galerisi

Wuhan'da, iş dünyası, kültür ve sanatın bir arada var olduğu yeni bir düzeni yeniden canlandırmayı hedefleyen tasarımcı, ışık ışınlarından ilham alarak, radium gibi çeşitli malzemeleri ustaca birleştirir ve basit geometrik şekilleri ince çizgilerle uyumlu hale getirir. Prism kadar göz alıcı bir sanat galerisinde, her ziyaretçi genç ve dinamik yaşam tarzından etkilenecektir.

Wuhan, açık ve özgür bir atmosferiyle ünlü bir şehir. Tasarımcı, iş dünyası, kültür ve sanatın bir arada var olduğu yeni bir düzeni yeniden canlandırmayı hedefliyor. Işığın ışınlarından ilham alarak, tasarım, radium gibi çeşitli malzemeleri ustaca birleştirir ve basit geometrik şekilleri ince çizgilerle uyumlu hale getirir. Prism kadar göz alıcı bir sanat galerisinde, her ziyaretçi genç ve dinamik yaşam tarzından etkilenecektir.

Proje, alaşım plaka özel kaplama, koyu ahşap kaplama, koyu terrazzo, fırçalanmış metal kaplama, doku metal kaplama, gri mikrosement ve hafif mikrosementten oluşmaktadır. 1622.7m2'lik bir alanı kapsayan proje, resepsiyon masası, önsöz salonu, sesli video deneyimi, peyzaj merdiveni, parti barı, kum havuzu alanı, müzakere alanı, su barı, VR oyun alanı, çocuk aktivite alanı gibi alanları içerir.

Wuhan Optics Valley Dajia Center'ın birinci katı, ana yaşam alanını sergileyen sıradan satış alanlarının aksine, parti, kokteyl salonu gibi gençlik mekanları, teknoloji meraklılarına gelecek yaşamın potansiyel sergisini sunar. İkinci kat, kum havuzu alanı, müzakere alanı, su barı alanı, sergi alanı ve ofis alanı gibi istenen işlevleri tamamlar. Her iki uçtan gelişen şeyler, çelişkinin varlığına neden olur, prizma gibi görsel estetik yaratır, genç ve enerjik bir yaşam tarzını yansıtır.

Proje, 2021'de tasarım aşamasına başladı, 2022'nin başında inşa edildi ve Kasım 2022'de faaliyete geçti. Görsel etki, ziyaretçinin mekana ilk duyusal tepkisidir. Malzemeler ve renkler sonsuz olasılıklar sunar. Doğal çevreyi, yerel kültürü ve sanatı nasıl içselleştireceğimiz, düşündüğümüz kriterdir. Projemizin benzersiz çağını göz önünde bulundurarak, yeni teknolojileri, malzemeleri, ihtiyaçları ve tasarım trendlerini kullanarak tasarıma olumlu bir etki yaratır ve bu da tasarımın gelişimini teşvik eder.

Çin Optics Valley, Wuhan merkezli olup, "Dünyanın Optik Vadisi" olma çabasındadır. Ayrıcalıklı coğrafi konumu ve çağdaş gençlerin estetik ihtiyaçlarına uygun olarak, bu proje çağdaş, sanatsal ve modern özelliklere sahip "Prizma Sanat Yaşam Galerisi"ni inşa etmeyi amaçlamaktadır. Tasarımı çağ, yerel gelişme ve marka ile nasıl entegre edeceğimiz bir meydan okuma oluşturuyor. Tasarımcı, cesurca binanın cephe öğelerini dekonstrüe eder, "zigzag" ve "X" gibi düzensiz matris değişikliklerini kullanır, tüm alanlara cesur, abartılı ve geleceğe yönelik akıcı formlar dağıtır ve 3D, çok yönlü ve geniş bir sanatsal atmosfer oluşturur, bu da şehrin trendi ruhunu yansıtır.

Proje, 2023'te A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Ödülü, üstün teknik özelliklere ve mükemmel sanatsal beceriye sahip, mükemmel düzeyde bir başarıyı gösteren, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran, mükemmel bir seviyede mükemmellik sergiler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Lily Sun
Görsel Kredileri: Lily Sun
Proje Ekibi Üyeleri: Hard outfit: Zhang Yongyi, Dong Taolue, Wang Chenglong; Soft dress: Xia Jinbo Lai Zeyu
Proje Adı: Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales
Proje Müşterisi: Lily Sun


Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #2
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #3
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #4
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #5
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun