AF007: Tek Doz Kahve Öğütücüsü

Nicola Zanetti ve Federico Gonzales Bosque Tarafından Tasarlandı

Modern ve minimalist bir estetikle tasarlanan AF007, kahve demlemenize yeni bir hassasiyet ve kalite seviyesi getiriyor. Dayanıklı bir metal gövdeye sahip bu öğütücü, hem uzun ömürlü hem de temizlemesi kolaydır.

Kahve makineleri ve kahve aletleri üzerine yapılan araştırmalar, bu basit, minimal ve modern görünüm tarzını ortaya çıkardı. LED ışıklar veya dijital ekranlar gibi teknoloji detayları, öğütücünün modern ve yüksek teknolojili hissetmesini sağlar. Siyah, beyaz ve gümüş gibi minimal renk paleti, öğütücüye zaten basit silindirik şekliyle birlikte şık, modern bir görünüm verir.

Mükemmel bir kahve fincanı elde etmedeki en önemli faktörlerden biri öğütmedir ve öğütücümüz, keskin kenarlı titanyum seramik burrlarla donatılmıştır. Bu burrlar, üstün dayanıklılıkları ve hassas, tutarlı bir üretim yapma yetenekleri ile bilinir.

Ürünün gövdesi yüksek basınçlı metal enjeksiyon kalıpları ile yapılmıştır, yüzey boyanmış veya fırçalanmıştır. Düz burr, uzun ömürlü ve hassas bir düzenleme sağlamak için titanyum veya seramik ile kaplanmıştır.

AF007, son derece basit ve sezgisel bir kahve öğütücüsüdür. Konteyner veya filtre tutucu doğrudan ön taraftaki çatala yerleştirilir. Kahve çekirdekleri üst bölüme dökülür ve sonra öğütme derecesi, üst mezurayı döndürerek seçilir. Son olarak, öğütme hızı, ürünün yanındaki arayüzden seçilir ve kahve çekirdekleri öğütülür ve toz halinde doğrudan ön taraftaki konteynere dağıtılır.

AF007, İtalya'da bir uluslararası tasarımcılar ekibi tarafından çevrimiçi olarak tasarlandı. Tasarım aşaması için proje altı ay süreyle geliştirildi ve işlevsel detayların mühendisliği tamamlandıktan sonra tasarımın son ince ayarları yaklaşık 1 ay sürdü.

AF007, prestijli A' Ev Aletleri Tasarım Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü: Üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyeyi sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Nicola Zanetti
Görsel Kredileri: Nicola Zanetti
Proje Ekibi Üyeleri: Nicola Zanetti, Federico Gonzales Bosque
Proje Adı: AF007
Proje Müşterisi: Nicola Zanetti


AF007  IMG #2
AF007  IMG #3
AF007  IMG #4
AF007  IMG #5
AF007  IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun