Yenilikçi Su Sistemi Bluepure Rc800, Modern Evler İçin Tasarlandı

Chunhong Ding'in Akıllı IoT Teknolojisiyle Donattığı Bluepure Rc800

Modern yaşamın ihtiyaçlarına cevap veren Bluepure Rc800, ev kullanımı için yüksek kaliteli soğuk ve sıcak su sunuyor.

Chunhong Ding tarafından tasarlanan Bluepure Rc800, modern evlerin su kullanımına yeni bir soluk getiriyor. Ding, bu ürünü tasarlarken, ev ortamına sofistike bir dokunuş katmanın yanı sıra, yüksek teknoloji ürünü olan bu cihazın performansını da ön plana çıkarmayı hedeflemiş. Akıllı IoT teknolojisi sayesinde kullanıcı deneyimi optimize edilerek, sağlık bilincine sahip, kullanışlı ve zeki bir çözüm sunuluyor.

RC800, entegre musluk ve su devresi tasarımıyla, pratik ve estetik bir deneyim vaat ediyor. Çoklu su çıkış seçenekleri sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verirken, akıllı IoT teknolojisi sayesinde mükemmel insan-makine etkileşimi ve rahat bir kontrol imkanı sağlıyor. Bu özellikleriyle, verimli bir su kaynakları yönetim çözümü olarak öne çıkıyor.

Ürünün yüzeyi, zarif ve şık bir dokuya sahip olacak şekilde cilalanmış ve boyanmış. Entegre su devresi, çeşitli su çıkış ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı özelliklerdeki RO membranları destekliyor. Güvenli ve estetik bir görünüme sahip entegre musluk ise kullanıcıların beğenisini topluyor.

Ürün boyutları 190 mm x 430 mm x 455 mm olarak belirlenmiş. Bluepure Rc800, mutfak altı su arıtıcı, soğuk veya sıcak su çıkışı, entegre tasarım, akıllı IoT teknolojisi ve sürdürülebilir su kullanımı gibi anahtar kelimelerle tanımlanıyor. Chunhong Ding ve ekibi, bu ürünün tasarım ve geliştirilmesinde önemli rol oynamış.

Musluk üzerinde yer alan TFT ekran sayesinde, gece ışıkları açmadan kolayca soğuk veya sıcak suya erişim sağlanabiliyor. İplikli kendinden kilitli snap-on filtre kartuşu, su sızıntısını etkili bir şekilde önleyerek çift koruma sunuyor. Kullanıcılar, akıllı telefonları üzerinden ürün durumunu izleyebilir, potansiyel su sızıntısı risklerini önlemek için ürünü uzaktan kapatabilir veya eve dönüşlerinde anında saf suya erişim sağlamak için önceden aktive edebilirler.

RC800, 2022 yılında ABD'de tasarlanmış ve Nisan 2024'te Çin'de piyasaya sürülecek. Ürün, suyun içinde bulunabilecek bakteri, kimyasal, ağır metaller gibi insan sağlığı için zararlı maddeleri temizlemek amacıyla 3 filtre kartuşu kullanarak 4 aşamalı bir filtrasyon sağlıyor. Soğuk veya sıcak su çıkışını ve anında ısıtmayı destekleyen bu ürün, kışın sıcak suyun soğuması sorununu ortadan kaldırıyor ve böylece mama hazırlama, kahve demleme, çorba yapma, yemek pişirme gibi çeşitli içme ihtiyaçlarını karşılıyor.

RC800, kullanıcıların yüksek kaliteli su talebini karşılamak için tasarlanmış bir üründür. Ürünün verimli filtrasyon tasarımı, suyun kalitesini büyük ölçüde artırarak filtreleme hassasiyetini sağlıyor. IoT teknolojisi aracılığıyla kullanıcılar, ürün durumunu, filtre ömrünü, su kalitesini izleyebilir ve bulut teknolojisi sayesinde uzaktan izleme ve kontrol imkanına sahip olabiliyorlar. Ayrıca, entegre su devresi, çeşitli su çıkış ihtiyaçlarını daha iyi karşılıyor.

RC800, ev kullanımı için kaliteli, sağlık bilinçli ve kullanışlı bir çözüm sunuyor. Akıllı IoT teknolojisi sayesinde, kullanıcı alışkanlıkları ve tercihlerine göre ayarlanabilen, gerçek zamanlı olarak akıllı su izleme ve yönetimini mümkün kılan bir ürün. Hijyenik soğuk veya sıcak su sunarak kullanıcıların sağlıklı bir yaşam tarzını garanti altına alıyor ve zeki, güvenli bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Bu tasarım, 2024 yılında prestijli A' Ev Aletleri Tasarım Ödülü'nde Bronz ödülünü kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip ve yaşam kalitesini iyileştirmeye katkıda bulunan olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilmektedir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Bluepure (Sh) Filtration System Co., Ltd
Görsel Kredileri: Bluepure (Sh) Filtration System Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Chunhong Ding
Proje Adı: Bluepure Rc800
Proje Müşterisi: Bluepure (Shanghai) Filtration System Co., Ltd


Bluepure Rc800 IMG #2
Bluepure Rc800 IMG #3
Bluepure Rc800 IMG #4
Bluepure Rc800 IMG #5
Bluepure Rc800 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun