Yenilikçi Tasarımın Yeni Adı: CJOY iSense

Shenzhen Xinyue Chuangzao'nun Akıllı Diş Fırçası

Modern yaşam tarzının bir parçası olarak kişisel bakım her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Bu bağlamda, ağız ve diş sağlığına yönelik hassasiyet artarken, CJOY iSense akıllı diş fırçası, kullanım kolaylığı ve etkinliğiyle öne çıkıyor.

Shenzhen Xinyue Chuangzao Technology Co., Ltd. tarafından tasarlanan CJOY iSense, düğmesiz, entegre ve kolay kullanımlı yapısıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıların doğru diş temizliği yapmalarına yardımcı olan bu akıllı diş fırçası, kullanılan basıncı gerçek zamanlı olarak algılayarak titreşim yoğunluğunu buna göre ayarlıyor ve doğal bir fırçalama deneyimi sunuyor.

Otomotiv endüstrisinde yaygın olarak kullanılan vakum kaplama işlemi ile entegre bir yüzeye sahip olan CJOY iSense, basınca dayalı titreşim gücü sağlamak için tam sürücülü manyetik levitasyon motoruna sahip. Ayrıca, fırçanın üst kısmında farklı renkler ve hareketlerle çalışma durumunu gösteren dairesel bir navigasyon ışığı bulunuyor.

27.8*27.8*246.4mm boyutlarında ve 385.4g ağırlığında olan bu akıllı diş fırçası, entegre gövde, düğmesiz tasarım, basınç algılama ve kişisel tercihlere göre fırçalama özellikleriyle öne çıkıyor. Garnett Wang ve Aiqing Liu gibi isimlerin de aralarında bulunduğu tasarım ekibi, kullanıcının uyguladığı basınca göre titreşim yoğunluğunu ayarlayan Düşünmeden Etkileşim modunu kullanıyor.

Shenzhen'de Nisan 2022'de başlayan araştırma ve geliştirme sürecinin ardından, ürün Haziran 2023'te Çin'de piyasaya sürüldü. Piyasadaki diğer elektrikli diş fırçalarının aksine, CJOY iSense, düğmelerin yaşlanma ve su sızıntısı potansiyelini ortadan kaldırarak, kullanıcıların her diş için uygun bakım yapmalarını sağlayan iSense sistemini geliştirdi.

2024 A' Güzellik, Kişisel Bakım ve Kozmetik Ürünleri Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazanan CJOY iSense, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi birleştiren ve yaşam kalitesini artıran, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren yaratıcı ve yenilikçi tasarımları ile takdir ediliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shenzhen Xiushuimingshan Technology Co.,
Görsel Kredileri: Shenzhen Xiushuimingshan Technology Co.,
Proje Ekibi Üyeleri: Garnett Wang and Aiqing Liu
Proje Adı: Cjoy Isense
Proje Müşterisi: Shenzhen Xinyue Chuangzao Technology Co., Ltd.


Cjoy Isense IMG #2
Cjoy Isense IMG #3
Cjoy Isense IMG #4
Cjoy Isense IMG #5
Cjoy Isense IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun