Bixdo M60: Ailenin Tüm Üyeleri İçin Tek Boyutlu Diş Temizleyici

Tan Chengshe, Huang Yixin ve Ma Ming Tarafından Tasarlanan Ev Tipi Su Flosseri

Bixdo M60, ağız ve diş sağlığını korumak için tasarlanmış bir ev tipi su flosseri. Üç saniyede nano hızlı ısıtma teknolojisi ile donatılmış bu cihaz, soğuk suyun neden olduğu diş eti hassasiyetini önler. Aynı zamanda, 6 katmanlı koruma teknolojisi sayesinde su ve elektrik kaçağı etkin bir şekilde engellenir.

Tasarımın ilham kaynağı, diş hekimlerinin ağız ve diş eti hastalıklarını önlemek için en pratik yol olarak düzenli diş taşı temizliğini önermesidir. Soğuk su, diş etlerinde rahatsız edici hassasiyete neden olabilir, bu da temizleme sürecini rahatsız edici hale getirir ve diş etlerine ve ağız ortamına zarar verebilir. Bu durum, su flosserler için hızlı ısıtmayı zorunlu kılar.

Bixdo M60'ın benzersiz özellikleri arasında, soğuk su nedeniyle oluşan diş eti hassasiyetini önleyen 3 saniyelik nano hızlı ısıtma teknolojisi bulunur. Aynı zamanda, 6 katmanlı koruma teknolojisi ile su ve elektrik kaçağı etkin bir şekilde engellenir. Kendi kendini temizleme fonksiyonu ve su itici yüzey, bakteri ve ölçek birikimini temizler. Kullanıcılar, ebeveynlerin ve çocukların farklı ağız durumlarına göre su basıncını ve dişliyi her zaman ayarlayabilirler, bu da gerçekten tüm aile için tek boyutlu bir makine olmasını sağlar.

Tasarımın gerçekleştirilme teknolojisi, tüm gövdenin 6 katmanlı su geçirmez teknoloji ile yapıldığıdır. Hızlı ısıtma gerçekleştirirken elektrik kaçağı potansiyel tehlikesini ortadan kaldırır ve güvenliği artırır. Rezervuar, cilt dostu ABS malzemeden yapılmıştır ve gövde kabuğu, hortum ve değiştirilebilir nozul gıda sınıfı silikondan yapılmıştır.

Ürün, ergonomik olarak tasarlanmış bir eğim geçişi ile kaplama paneline sahiptir. Bu, sadece etkileşimli deneyimi ve tanımayı geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda ürünün daha küçük görünmesini sağlar. Kaplama panelindeki simgelerle, kullanıcılar anahtar dişlileri, yıkama modu, su sıcaklığı, kendi kendine temizleme ve diğer fonksiyonları sezgisel olarak öğrenebilirler. Aynı zamanda, ürünün altı, banyodaki farklı soketlere uyum sağlayan çok hatlı yuva tasarımını uygular.

Proje, 2021 yılının Ocak ayında Şanghay'da başladı ve 2022'nin Mart ayında Şanghay'da tamamlandı. Tasarımın altında yatan araştırma, su flosser'in hızlı ısıtması için su geçirmez ve anti-sızıntı önlemlerinin önkoşul olduğunu belirtir. Piyasa üzerinde derinlemesine bir araştırma yapan tasarım ekibi, sıradan ev tipi su flosser'in yetersiz su geçirmez ve anti-sızıntı önlemleri nedeniyle hızlı ısıtma işlevini gerçekleştiremediğini buldu.

Bu tasarım, 2022'de A' Güzellik, Kişisel Bakım ve Kozmetik Ürünler Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Görsel Kredileri: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Tan Chengshen Huang Yixin Ma Ming
Proje Adı: Bixdo M60
Proje Müşterisi: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd


Bixdo M60 IMG #2
Bixdo M60 IMG #3
Bixdo M60 IMG #4
Bixdo M60 IMG #5
Bixdo M60 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun