Serel Hera Tezgah Üstü Lavabo: Modern Banyolar için Estetik ve İnovatif Bir Seçenek

Serel Tasarım Ekibi, Minimalist ve Geometrik Çizgilerin Birleşimiyle Yenilikçi Bir Banyo Tasarımı Sunuyor

Serel Hera Tezgah Üstü Lavabo, modern banyolar için estetik ve işlevsel bir seçenek sunuyor. Minimalist ve geometrik çizgilerin birleşiminden doğan bu tasarım, çağdaş stilin ve güçlü Yunan tanrıçası Hera'nın ilhamıyla şekilleniyor. Su birikintisi sorununu çözmek için musluk, lavaboya yumuşak bir geçişle bağlanıyor. Ürün, mobilyadaki özel bir boşluğa oturtularak kullanılıyor.

Serel Hera Tezgah Üstü Lavabo, modern banyolar için yenilikçi ve estetik bir seçenek sunar. Çağdaş stil ve modern çizgilerin birleşimiyle yaratılan Hera, minimalist ve geometrik çizgilerin birleşimiyle tasarlanmıştır. Tasarım, kontrast çizgilerle zenginleştirilmiş ve benzersiz lavabo formuyla farklı bir akış hissi ve estetik sunar. Musluk, su birikintisi sorununu çözmek için lavaboya yumuşak bir geçişle bağlanır. Ürün, mobilyadaki özel bir boşluğa oturtularak kullanılır.

Ürün kalıpları, geleneksel döküm ve yüksek basınçlı döküm tekniklerine göre üretilir. Serel Hera Lavabo, standart seramik üretim teknikleriyle üretilir. Hygiene+ nano teknolojik yüzey uygulaması, ürüne değer katar ve diğerlerinden farklı kılar. Ayrıca antibakteriyel yüzey teknolojisi, bakteri büyümesini önler. Lavabonun karmaşık detayları arındırılmıştır, böylece yüzeyler pürüzsüzdür. Bu sayede elektron mikroskobunda görünen bakteriler ve kirler yok edilir.

Ürünün boyutları: Genişlik: 600 mm, Derinlik: 460 mm, Yükseklik: 152 mm'dir. Serel Hera Tezgah Üstü Lavabo, ateş kil seramik döküm hammadde kullanılarak üretilmiştir. Serel Hera Tezgah Üstü Lavabo'nun ambalajı çevre dostu bir ambalajdır.

Hera lavabo, estetik olarak modern banyo tasarımlarına zarif bir dokunuş sağlarken, işlevsel olarak da pratik ve işlevsel bir kullanım sunar. Lavabo, benzersiz lavabo formu ve kontrast çizgileriyle estetik bir akış hissi verirken, musluğun lavaboya pürüzsüz geçişi su akışını sağlar. Ürün, tezgah/mobilyadaki özel bir boşluğa oturtularak çevresiyle sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Serel Hera Tezgah Üstü Lavabo, Mart 2020'de Manisa/Türkiye'de başlamıştır. Temizlik, tüm tüketici gruplarında artan bir trend olduğunda, maksimum hijyen sağlayan bir lavabo sağlamak amacımızdır. Bu noktada hem yerel hem de yabancı pazarda öncü olmayı hedefledik. Odak grupla yapılan çalışmaların sonuçlarına göre nihai ürün şekillendirilmiştir.

Ürünün kullanımından son kullanıcının kullanımına kadar kullanıcı dostu bir ürün olan Hera Tezgah Üstü Lavabo, modern ve yumuşak çizgileriyle estetik sağlar. Tüm araştırmalarınız, nihai üretim için en estetik ve ergonomik tasarımı göstermiştir.

Tüm görseller, bilgisayar grafikleriyle ve ekip üyeleri tarafından hazırlanmıştır. Bu Tasarım, 2023'te A' Banyo Mobilyası ve Hijyenik Malzeme Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülünü kazandı. Demir A' Tasarım Ödülü: İyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gerekliliklere ve endüstri en iyi uygulamalarına entegrasyonu ve yetkin teknik özellikleri sayesinde saygı görürler. Onlar, tatmin ve pozitif duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SEREL Ceramic Factory
Görsel Kredileri: All images prepared in computer graphics by in house cg technologies and team members.
Proje Ekibi Üyeleri: Selen USTA Ali YILDIZ Zafer DOĞAN
Proje Adı: Serel Hera
Proje Müşterisi: SEREL Ceramic Factory


Serel Hera IMG #2
Serel Hera IMG #3
Serel Hera IMG #4
Serel Hera IMG #5
Serel Hera IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun