Muuki'nin Yeni Tasarımı: Mini Günlük Şişe

Inga Respondek'in Çevre Dostu ve Fonksiyonel Tasarımı

İçme suyunun en saf haliyle tüketilmesini sağlayan ve aynı zamanda çevre dostu bir ürün olan Muuki Mini Günlük Şişe, Inga Respondek tarafından tasarlandı. Bu tasarım, kullanıcıların günlük su ihtiyaçlarını karşılamalarını kolaylaştırırken, aynı zamanda tek kullanımlık plastik şişe tüketimini azaltmayı hedefliyor.

Muuki'nin tasarımı her zaman basit bir fikir üzerine kurulmuştur. Temiz bir tasarım ile fonksiyonel bir ürünü birleştirirken, aynı zamanda çevreye duyarlı olmayı ve dünyaya olumlu bir etki yapmayı hedefler. Estetik, basit ve narin bir yapıya sahiptir. Genel ürün hissi son derece hoş ve rahatlatıcıdır. Muuki ürünleri, tüm koleksiyon için güzel bir renk paleti oluşturur.

Muuki Mini Günlük Şişe, premium bir kişisel sağlık şişesidir. Marka, bunu "mükemmel hidrasyon şişesi" olarak adlandırmayı sever. Bu şişe, vücudun doğru hidrasyonu için günlük önerilen su ihtiyaçlarını karşılamaya ve izlemeye yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Muuki şişeleri, borosilikat camdan yapılmıştır, bu da suyu içmek için en saf yoludur. Bu malzeme termal dirence sahiptir, bu nedenle tüketiciler ayrıca içine sıcak su dökerek çay veya bitkisel infüzyonların keyfini güvenle çıkarabilirler.

Muuki, şişe için en kaliteli borosilikat camı ve dış kaplama için LFGB sertifikalı silikonu kullanır. Bu malzemeler, ürünün dayanıklılığını ve kullanım ömrünü artırır. Teknik özelliklerine bakıldığında, şişenin genişliği 80mm, derinliği 80mm ve yüksekliği 200mm'dir.

Muuki, tek kullanımlık plastik şişe tüketimini azaltmayı hedefleyen çevre dostu bir üründür. Marka, doldurulabilir bir su şişesi seçerek ve gezegenimize daha iyi bakarak çevre hareketine katılmaya teşvik eder. Bu proje, 2022 ortalarında başladı ve son prototipler 2023 Ocak'ında onaylandı. Toplu üretimin 2023 Nisan/Mayıs'ta tamamlanması bekleniyor.

Muuki markası, 2021 sonunda daha büyük bir 720ml şişe ile piyasaya çıktı. Araştırmalar, tüketicilerin aynı zamanda daha hafif ve daha küçük bir ürün istediklerini gösterdi. Daha mobil, hareketli şehir yaşamına daha iyi uyum sağlayan, ihtiyaç duyduklarında kolayca doldurulabilir bir su şişesi alabilecekleri bir ürün. Bu nedenle, Muuki Mini Günlük Şişe tasarlandı.

"Muuki" bir tescilli markadır - EUIPO 018531173. "Mini Günlük Şişe" bir tescilli tasarımdır - EUIPO 015011171. Bu tasarım, 2023'te A' Bakeware, Tableware, Drinkware ve Cookware Design Ödülü'nde Bronz kazandı. Bronz A' Design Ödülü, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesini iyileştiren, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Muuki
Görsel Kredileri: Muuki
Proje Ekibi Üyeleri: Muuki
Proje Adı: Muuki
Proje Müşterisi: Muuki


Muuki IMG #2
Muuki IMG #3
Muuki IMG #4
Muuki IMG #5
Muuki IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun