H20 Serisi: Modern Ev Tasarımında Çevreci Bir Yenilik

Lini Lin, Liang Wang ve Yongsheng Xie tarafından tasarlanan H20 Serisi, ev yaşam alanını yeniden şekillendiriyor

H20 Serisi, modern tasarım teknikleri ve yeni malzemelerle klasikleri yeniden şekillendiriyor. Bu seri, evde yakın arkadaşlarla buluşma sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için bir asma sistem ve aydınlatma sistemine sahip şarap sergileme rafı ile kişiselleştirilmiş bir sergileme ve özelleştirme imkanı sunuyor.

Markanın konseptini devralmak ve müşterilerin kişiselleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılamak için ürün, genel olarak yüksek kaliteli dekoratif paneller kullanır ve aynı renkte bir eşleşme ile entegre olur. Malzemeler konusunda, tasarımcılar pp malzemeleri ve orijinal G6 panelleri geliştirdiler, bu da yeni orijinalin çevre dostu fikrini uygulamalarını sağladı.

Ev kapı serisi, gıda sınıfı pp malzemeden yapılmıştır ve düzleştirme kenar bantlama işlemi kullanılarak 22mm kalınlığında deri benzeri pp panel menteşeli kapılar oluşturur. Kendi geliştirdiğimiz orijinal G6 panellerle dolap, güçlü bir antibakteriyel etkiye sahiptir, bu da güvenliği daha da artırır. Şarap sergileme rafı ve açık dolap modülü, marka LOGO'su ile harmanlanır ve zarif ve rahat bir görsel deneyim sunar.

Şarap rafı, hem depolama hem de sergileme imkanı sunan 4000K LED şerit ışık ile 45° içe eğimli bir ön yüzeye sahiptir. Asılı yapı, 10mm kalınlığında reçine şarap rafı ile birlikte çalışabilir ve açık bir şarap sergileme rafı oluşturabilir veya dolabın içine yerleştirilebilir ve bir şarap sergileme rafı olarak hizmet verebilir.

Proje, 2022'nin Ağustos ayında Guangzhou'da tamamlandı. Araştırma türü iç mekan tasarımıdır ve amacı, modern tasarım teknikleri ile 20 yıllık klasikleri yeniden şekillendirmektir. Araştırma sonuçları, orijinal ve çevre dostu kavramı devam ettirir, gıda sınıfı pp filmi yeni dekoratif malzeme olarak seçer ve özgün G6 paneli geliştirir, sürekli olarak işlem etkisini optimize eder ve çekici görünümünün ve iç yapısının stabilitesini sağlar.

H20 serisi, şarap tadımı konseptine dayalı olarak sosyal etkileşim için güçlü bir özellik sunar. Ancak, özel sektörde tedarik zinciri limanları yüksek derecede merkezileştirilmiştir. Bu, tasarımda ürün farklılaşmasında daha iyi bir iş çıkarmanın bir zorluk olduğunu göstermektedir. Bu nedenle, H20, yüzeyinde "H" marka sembolü kabartmalı, şeffaf ve çevre dostu reçine malzeme panelini benimser ve asma sistemi ile yüksek sonlu lüks kaliteyi vurgular.

Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd. tarafından sağlanan görsel içerik için fikri mülkiyet ve telif hakkı kredileri bulunmaktadır. Bu Tasarım, 2023'te A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Bronz ödül kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren ve teknik ve yaratıcı becerileri sergileyen, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcıca dâhiyane tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.
Görsel Kredileri: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Lini Lin, Liang Wang and Yongsheng Xie
Proje Adı: H20 Series
Proje Müşterisi: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.


H20 Series IMG #2
H20 Series IMG #3
H20 Series IMG #4
H20 Series IMG #5
H20 Series IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun