G-Grip: Mobil Fotoğrafçılığı Yeniden Tanımlayan Tasarım

Greg Williams'ın Olağanüstü Yenilikçi G-Grip, Mobil Fotoğrafçılığın Geleceğini Şekillendiriyor

Ünlü fotoğrafçı Greg Williams'ın tasarladığı G-Grip, mobil fotoğrafçılığı geleneksel kamera deneyimiyle birleştiriyor. Ergonomik tasarımı ve Bluetooth® deklanşör düğmesi ile tek elde tutma ve çekim yapma olanağı sağlıyor.

Greg Williams, eğlence sektörünün en güvendiği fotoğrafçılardan biri. Her zaman telefonuyla çekim yapmayı sevdi ancak bir kameranın ergonomik tutuşunu ve deklanşörünü özlüyordu. Bu nedenle G-Grip'i tasarladı. G-Grip, bir Bluetooth® deklanşör düğmesini, tek elde tutabileceğiniz ve geleneksel bir kamera gibi çekim yapabileceğiniz ergonomik bir tutuşla birleştiriyor.

G-Grip, 2.4000GHz - 2.4835GHz geçiş frekansı, 10m (30ft) iletişim mesafesi ve kullanımda 20 saat, bekleme modunda 4,000 saat pil ömrüne sahip. G-Grip, düz, dokusuz, gözeneksiz yüzeylere yapışabilen 2 adet 3M VHB tek kullanımlık yapışkanlı plaka ile birlikte geliyor. Bu plakaların sert plastik veya deri bir kılıfa yapıştırılması önerilir. Kauçuk, mat cam, silikon, TPU veya soft touch kaplamalara yapışmazlar.

Greg Williams ve tasarım ekibi Bob Ford, Julian Wagner, Kambiz Djafari, G-Grip'i her gün telefonunuzda fotoğraf çekmenizi sağlayan bir araç olarak tasarladılar. G-Grip, Kasım 2022'de piyasaya sürüldü. Bu tasarım, mobil fotoğrafçılığın geleceğini şekillendiriyor ve mobil fotoğrafçılığın yöntemini değiştiriyor.

G-Grip, 2023'te A' Kamera ve Fotoğrafçılık Ekipmanları Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, pozitif hisler yaratır ve daha iyi bir dünya için katkıda bulunur.

Tasarım ve geliştirme İngiltere'de yapıldı ve Çin'de üretildi. Patent beklemekte olan G-Grip, mobil fotoğrafçılığı yeniden tanımlıyor ve bu alanda yeni bir çığır açıyor. Tüm görsel içerik hakları Greg Williams Ltd.'ye aittir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Greg Williams
Görsel Kredileri: All rights reserved for Greg Williams Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Greg Williams, Bob Ford, Julian Wagner, Kambiz Djafari
Proje Adı: G-Grip
Proje Müşterisi: Greg Williams


G-Grip IMG #2
G-Grip IMG #3
G-Grip IMG #4
G-Grip IMG #5
G-Grip IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun