Black Gold 8: Knob-Tipili Akıllı Isı Kontrol Cihazı

Robin Wu, Lei Shen ve Kim Wang'ın İnovatif Tasarımı

Black Gold 8, kullanıcı dostu bir arayüz ve çeşitli ısıtma tel ve çubuklarıyla uyumlu bir akıllı ısı kontrol cihazıdır. Bu cihaz, kullanıcıların işlevleri daha kolay anlamalarını sağlayan "iş odaklı" ve net bir arayüz tasarımına sahiptir.

Black Gold 8'in özgün özellikleri arasında, çocukların ve yaşlıların ihtiyaçlarını ve yeteneklerini göz önünde bulunduran ilginç bir knob-tipi kontrol bulunur. Bu özellik, akıllı teknolojinin hayata hizmet etmesini ve daha güvenli ve sağlıklı bir ev deneyimi sunmasını sağlar.

Wi-Fi modülüne sahip olan bu cihaz, APP ve uzaktan kumanda ile uzaktan işlem gerçekleştirebilir. Ayrıca, kullanıcıların sadece düğmeye hafifçe basarak uygun modu seçmeleri ve ardından düğmeyi çevirerek belirli sıcaklık ve zamanı ayarlamaları gerekmektedir. Bu, işlem konforunu ve ilgisini artırır ve daha çeşitli bir etkileşimli deneyim yaratır.

Black Gold 8, 30 dereceden 70 dereceye kadar bir sıcaklık değişikliğini ve 2 ila 9 saat arasında bir zamanlama değişikliğini temsil eden iki iğne ile donatılmıştır. İğneler, kullanıcı sağa döndükçe mavi renkten turuncuya ve ardından kırmızıya dönüşür.

Ürün, çocukların yanlışlıkla dokunmasını önleyen bir özellik içerir. Sadece üç saniye basılı tutarak çocuk kilidi fonksiyonunu açabilir ve başka bir 3 saniye basılı tutarak kilidi açabilirsiniz. Bu, çocukların merak ve yanlış işlem sonucu havlu askısından yanmasını etkili bir şekilde önler. Ayrıca, iç bileşenler, elektrik kaçağı ve aşırı ısınma durumunda kullanıcının yaşamını ve mülkünü korumak için otomatik olarak gücü kesen çoklu akıllı koruma sistemleri ile donatılmıştır.

2023 yılında A' Isıtma, Havalandırma ve Klima Ürünleri Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazanan Black Gold 8, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içerir. Bu tasarım, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergiler ve yaşam kalitesini artırır, dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: JIANGXI AVONFLOW HVAC TECH CO.,LTD
Görsel Kredileri: JIANGXI AVONFLOW HVAC TECH CO.,LTD
Proje Ekibi Üyeleri: Robin Wu, Lei Shen, Kim Wang
Proje Adı: Black Gold 8
Proje Müşterisi: JIANGXI AVONFLOW HVAC TECH CO.,LTD


Black Gold 8 IMG #2
Black Gold 8 IMG #3
Black Gold 8 IMG #4
Black Gold 8 IMG #5
Black Gold 8 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun