Teco Pure: Hava Temizleme Teknolojisi ve Tasarımı ile Öne Çıkan UVC Modülü Hava Arıtıcı

Teco Electric and Machinery Co., Ltd tarafından tasarlanan bu ürün, sağlıklı hava talebini etkili bir şekilde karşılar

TECO Pure UVC Modülü, klimanın üstüne takılan bir hava temizleme cihazıdır. Bu cihaz, klima tarafından oluşturulan iç hava dolaşım ortamını arıtarak tüketicinin sağlıklı hava talebini etkili bir şekilde karşılar. Cihazın üzerindeki UV-C teknolojisi, virüsleri sterilize eder ve bir hava arıtıcısı gibi çalışır, böylece zeminde yer kaplamaz ve takılma riskini azaltır.

Kentsel hava kirliliği ve COVID-19 pandemisi nedeniyle, insanlar her gün soludukları hava kalitesine dikkat etmeye başladılar. Bu nedenle, insanlara temiz hava sağlama konusu, bu ürünün geliştirilmesinde takip edilen ileri düzey bir konudur. TECO, klimanın üzerine entegre edilebilecek bir temizleme modülü seti geliştirdi. PM2.5'i filtrelemenin yanı sıra, hava sterilizasyonu ve dezenfeksiyonu sağlayan UV ışığı ile donatılmıştır.

TECO Pure UVC Modülü'nün kurulumu için ekstra bir güç prizi gerekmez. Çipin entegre tasarımı sayesinde TECO, işlevi bir genişleme çipi olarak klimanın anakartına ekler ve insanlar bunu uzaktan kumanda veya mobil APP aracılığıyla kolayca takip edebilir. Klima başladığında, modül de aktive olur. TECO Pure UVC Modülü, hava girişinde kurulduğunda, iç hava dolaşımının kaynağında havayı filtreler ve sterilize eder, sürekli temiz hava sağlar. Sonuç olarak, insanlar bir hava arıtıcısının aynı hava arıtma etkisini elde edebilirler.

Hava arıtıcılar söz konusu olduğunda, düzenli olarak değiştirilmesi gereken filtre tüketim malzemeleri ile doğrudan ilişkilendirilir. TECO Pure UVC Modülü, kirleri emmek için elektrostatik toz toplama teknolojisini benimser. Bu nedenle, toz toplayıcı düzenli olarak temizlendiği sürece, TECO Pure UVC Modülü çok daha az güç tüketir, gerçek bir hava arıtıcısının aynı hava arıtma etkisini sağlar. Tüketim malzemelerinin ve elektriğin israfını etkili bir şekilde azaltmanın yanı sıra, yaşam kalitesini artırırken karbon ayak izini de azaltabilir.

TECO Pure UVC Modülü, bağımsız geliştirme ve yerel üretim avantajları nedeniyle sektörde benzersiz bir tasarım haline gelmiştir. Şu anda, Tayvan'da klima sistemlerine entegre edilebilecek benzer bir ürün bulunmamaktadır. Bu tasarım, 2023 yılında A' Isıtma, Havalandırma ve Klima Ürünleri Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmini ve olumlu duyguları sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Air and Intelligent Life Business Group
Görsel Kredileri: Air and Intelligent Life Business Group
Proje Ekibi Üyeleri: Air and Intelligent Life Business Group
Proje Adı: Teco Pure
Proje Müşterisi: Air and Intelligent Life Business Group


Teco Pure IMG #2
Teco Pure IMG #3
Teco Pure IMG #4
Teco Pure IMG #5
Teco Pure IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun