Meze Audio'nun 109 Pro: Sanat ve İşlevselliğin Mükemmel Uyumu

Yenilikçi Tasarım ve Üstün Ses Kalitesiyle 109 Pro

Meze Audio'nun 109 Pro modeli, sanat ve işlevselliği birleştiren benzersiz bir tasarıma sahip. Bu dinamik açık kulaklık, sadece sesin sadık bir şekilde yeniden üretilmesini değil, saf duyguyu da sunuyor.

Meze Audio, olağanüstü ses, zamansız estetik ve iyi işçilik tutkusuyla doğdu. Bugüne kadar bu felsefe değişmedi. Kalite, yapı veya performansta kısa yoldan gitmeyen bir yaklaşımla, Meze Audio, kulaklık tasarımı ve sanat arasındaki engelleri bulanıklaştırmayı ve ilham verici, anlamlı deneyimler yaratmayı hedefliyor. 109 Pro, tüm bu değerlerin ifadesidir.

Meze Audio'nun ilk dinamik açık kulaklığı olan 109 Pro, sadık ses üretiminin ötesine geçerek saf duyguyu sunar. Fonksiyonellik üzerine sanatsal bir yaklaşım olan şasi, rahat, hafif, ancak son derece dayanıklı bir tasarımda premium malzemeleri birleştirir.

Hızlı teknoloji dünyasında, 109 Pro kanıtlanmış temellere bahse girer. 50mm dinamik sürücüsü ve ceviz ağacı, çinko, çelik, vegan deri ve kadife bir yapıyı birleştiren kulaklık, en üst düzeyde hassasiyet ve detaylara dikkatle elde monte edilir. Sürdürülebilirlik için en üst düzeyde özenle hazırlanan 109 Pro, gerekirse parçalarına ayrılıp sonsuz hizmet verilebilir, bu da ürünün ömrünü sınırsız hale getirebilir.

109 Pro, rahatlıkla ilgilidir. Kafanıza yerleştirildiğinde, kulaklıkların fark edilmez hale gelmesi ve sizi yalnızca müzikle baş başa bırakması gerekir. Kendi kendine ayarlanabilen baş bandı, her kafa şekli ve boyutu için eşit basınç sağlar. Kadife yastıklar, duygusal olarak etkileyici bir ses yaratmak için kulakları rahatça çevreler. Kadife, deriden çok daha yumuşak ve nefes alabilir olduğu için, uzun süreli dinleme seansları sırasında terlemeyi ve aşırı ısınmayı önler.

109 Pro, bir amacı olan bir kulaklık - sevinç yaratmak, dinleyicinin sesin içinde kaybolmasına izin vermek. 109 Pro'nun akustik hedeflerine ulaşmak için, malzeme araştırmasına odaklandık, kulaklığın ses yeteneklerini en üst düzeye çıkaracak bir yapı oluşturmayı hedefledik. 3 yıl boyunca çeşitli prototipler ayarlandı ve ayarlandı, güzel görünen bir formda ideal bir forma ulaşıldı.

En büyük zorluk, üst düzey ürünlerimizde bulunan aynı işçilik seviyesini sunmak, estetik açıdan hoş bir yapı ve tüm dinleme tercihleri ve kurulumlarına uygun bir ses yaratmak ve hala ürünün maliyetini düşük tutabilmekti.

109 Pro, Meze Audio'nun ilk dinamik açık kulaklığıdır ve yüksek işlevselliğe sanatsal bir yaklaşımı temsil etmek amacıyla tasarlanmıştır. Şasi, siyah ceviz ağacı, manganez çelik, çinko ve kadife gibi premium malzemeleri rahat, hafif, ancak son derece dayanıklı bir tasarımda birleştirir. Sürdürülebilirlik için en üst düzeyde özenle hazırlanan bu kulaklığın her parçası, gerekirse parçalarına ayrılıp sonsuz hizmet verilebilir, bu da ürünün ömrünü sınırsız hale getirebilir. 109 Pro, Baia Mare, Romanya'da elde monte edilir.

2023 yılında A' Audio ve Sound Equipment Design Award'da Platinum ödülüne layık görülen bu tasarım, dünya çapında, olağanüstü ve son derece yenilikçi tasarımları tanır. Bir çağın belirleyici estetiğine verilen ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji sınırlarını ilerletir, mükemmel bir mükemmellik sergiler ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Meze Audio
Görsel Kredileri: Meze Audio
Proje Ekibi Üyeleri: Antonio Meze, Paul Stet, Remus Feldman
Proje Adı: 109 Pro
Proje Müşterisi: Meze Audio


109 Pro IMG #2
109 Pro IMG #3
109 Pro IMG #4
109 Pro IMG #5
109 Pro IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun