Open Pods ve Open Circlet: Hava İletim Teknolojisi ile Yenilikçi Kulaklık Tasarımı

Minghai Li ve Wenhsien Chiang, Hava İletim Teknolojisi Kullanarak Kulaklık Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Open Pods ve Open Circlet, kullanıcıların hem özel alanlarını koruyabilmesini hem de çevreyi fark edebilmesini sağlayan yenilikçi bir kulaklık tasarımıdır. Bu tasarım, hava iletim teknolojisi sayesinde üstün ses kalitesi sunar ve kulak kanalının sağlığını korurken, aynı zamanda çevreyi fark etme yeteneğini de sağlar.

Minghai Li ve Wenhsien Chiang tarafından tasarlanan Open Pods ve Open Circlet, hava iletim sistemi teknolojisi kullanan yenilikçi kablosuz kulaklıklardır. Akustik port, sesin doğrudan kulaklara iletilmesi için hassas bir şekilde tasarlanmıştır. Bu kulaklıklar, kulaklarınıza takmanız gerekmeksizin doğal olarak kulağın eğrisine uyum sağlar. Kulaklarınızın dışında yerleştirildiğinde, kulak kanalının sağlığı garanti altına alınır ve kullanıcılar aynı zamanda çevreyi de fark edebilir.

Open Pods ve Open Circlet, en iyi ses ve rahat bir giyim deneyimi sağlamak için hava iletim tekniği kullanılarak tasarlandı. Açık bir şekilde tasarlanan bu kulaklıklar, dış kulak kanalında bakteri oluşum riskini ortadan kaldırır. Kulağımızın eğrisine dayalı olarak yarı dairesel bir yay şeklinde tasarlanmışlardır, böylece kullanıcının kulağına mükemmel bir şekilde uyarlar. Yüzey, antibakteriyel kaplama malzemesi ile silika jelden yapılmıştır ve şarj kutusu geri dönüştürülebilir abs ve pc'den yapılmıştır.

Open Pods ve Open Circlet, hava iletim tekniği kullanarak mükemmel ses kalitesi sunar. Kullanıcıların dış kulak kanalının içine oturmazlar, bu da kullanıcılara rahat bir giyim deneyimi sunar ve özel alan ile çevrenin farkında olma arasında iyi bir denge sağlar. Ayrıca, ürünlerimiz ergonomiye dayalı olarak tasarlanmıştır, bu da onların doğal olarak kulakların etrafına oturduğu ve kolayca düşmeyeceği anlamına gelir.

Bu proje, 2021 yılında Shenzhen'de başladı ve bu yıl Shenzhen'de tamamlandı. Open Pods ve Open Circlet, bu yılın Eylül ayında Hindistan, Amerika, Avrupa, Afrika, Dubai ve Güneydoğu Asya'da piyasaya sürülecek.

Open Pods ve Open Circlet, gizlilik ve çevresel algı arasında bir denge sağlar. Bunu başarmak için, hava iletim teknolojisini benimsedik, kulakların dışında yer alırlar ve en iyi ses kalitesini ve geleneksel kulaklıklardan daha doğal, sağlıklı ve rahat bir dinleme deneyimi sağlarlar. Binlerce kullanıcının kulak verilerini inceledikten sonra, ergonomiye dayalı olarak en iyi dinleme açısını oluşturduk, böylece kullanıcılar hareket halindeyken rahat bir dinleme deneyimi yaşarlar.

Dinleme deneyimini ve giyim tarzını yeniden tanımlamak ve hedef kullanıcıların hareket halindeyken daha güvenli ve rahat hissetmelerini sağlamak, modaya uygun ve trend görünümlerle, bizim en büyük zorluğumuz oldu. Bu nedenle, hava iletim teknolojisini bağımsız olarak geliştirdik ve akustik portları doğru bir şekilde tasarladık. Farklı kullanıcıların kulak verilerini inceledikten sonra, kullanıcının kulağına mükemmel bir şekilde uyan yarı dairesel bir yay şekli tasarladık. Ayrıca, terlemeye karşı dayanıklı ve kaymaz olmalarını sağlamak için renkli antibakteriyel kaplama kullandık.

Open Pods ve Open Circlet, kullanıcıya egzersiz sırasında gizlilik (ses sızıntısı yok) ve çevresel farkındalık arasında iyi bir denge deneyimi sağlar, aynı zamanda iyi ses kalitesi ihtiyaçlarını karşılar. Hava iletim sistem teknolojisi ile yenilikçi kablosuz kulaklıklardır. Akustik portun hassas tasarımı, sesin doğrudan kulağa iletilmesini sağlar. Kullanıcının kulağının eğrisine doğal olarak uyarlar ve kullanıcının kulağına sokulmasına gerek yoktur. Kulağın dışında giyildiğinde, kulak kanalını sağlıklı tutar ve aynı zamanda kullanıcının çevresini fark etmesini sağlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Oraimo Mobile Limited
Görsel Kredileri: Image #1: Industrial Designer Minghai Li, Oraimo, 2022. Image #2: Industrial Designer Minghai Li, Oraimo, 2022. Image #3: Industrial Designer Minghai Li, Oraimo, 2022. Image #4: Industrial Designer Minghai Li, Oraimo, 2022. Image #5: Industrial Designer Minghai Li, Oraimo, 2022.
Proje Ekibi Üyeleri: Minghai Li Wenhsien Chiang
Proje Adı: Open Pods and Open Circlet
Proje Müşterisi: Oraimo Mobile Limited


Open Pods and Open Circlet IMG #2
Open Pods and Open Circlet IMG #3
Open Pods and Open Circlet IMG #4
Open Pods and Open Circlet IMG #5
Open Pods and Open Circlet IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun