Pamu Slide II: Aktif Gürültü Engelleme Özelliği ile Geleceğin Kablosuz Kulaklığı

Xiaolu Cai Tarafından Tasarlanan Pamu Slide II, Gürültü Engelleme Teknolojisi ile Öne Çıkıyor

Özgün tasarımı ve ileri teknolojisiyle dikkat çeken Pamu Slide II, kablosuz kulaklık deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Xiaolu Cai tarafından tasarlanan bu ürün, aktif gürültü engelleme özelliği ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Pamu Slide II, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip gerçek kablosuz bir kulaklıktır. Ön mikrofonun benzersiz spoiler yapısı ve altı mikrofon tasarımı, AMS çip algoritma teknolojisi ile birleşerek gürültü engelleme yoğunluğunu 40db'ye kadar çıkarabilir ve mevcut gürültü sorunlarını etkili bir şekilde çözebilir.

Bu ürün, mevcut gürültü sorunlarını etkili bir şekilde çözen aktif gürültü engelleme özelliğine sahip gerçek kablosuz bir kulaklıktır. Çift Qualcomm amiral gemisi Bluetooth ve dijital bağımsız aktif gürültü engelleme çipseti tarafından desteklenen bu kulaklık, toplam zayıflamanın 40dB'ye ulaşmasını sağlar. Kullanıcılar, günlük yaşamda veya iş ortamında farklı senaryolara göre geçiş fonksiyonu ve aktif gürültü engelleme arasında geçiş yapabilirler.

Ürün, 5.000'den fazla kullanıcının kulak verilerinden optimize edilmiş tasarıma sahiptir, bu da rahat bir kullanım deneyimi sağlar. Kulaklıkların ve şarj kutusunun ana malzemesi, hafif ve dayanıklı bir ürün sağlayan enjeksiyon kalıplı polikarbonat - Akrilonitril Bütadien Stiren bileşiğidir. Kablosuz şarj özelliği, kullanıcılara farklı senaryolarda daha fazla seçenek sunar.

Kulaklık; genişlik 18.5mm x yükseklik 28.0mm x derinlik 25mm, şarj kutusu; genişlik 69.5 mm x yükseklik 44 mm x derinlik 29.8mm ölçülerindedir. Ürünün toplam ağırlığı 55g, kulaklık ağırlığı ise 5.5g'dir.

Kulaklıklar, şarj kutusunu açıp kulaklıkları çıkararak bir saniye içinde otomatik eşleşme sağlar, bu da kullanıcı işlemlerini basitleştirir. Qualcomm amiral gemisi Bluetooth 5.2 teknolojisi, kulaklığın herhangi bir mobil iletişim cihazıyla hızlı ve stabil bir bağlantı kurmasını sağlar. Çağrıları yanıtlamak veya müziği duraklatmak için dokunmatik düğmeye dokunabilirsiniz. Kulaklık enerjisi bittiğinde veya kullanılmadığında, şarj kutusu otomatik olarak şarj olur.

Proje, Eylül 2021'de Çin'in Fujian Eyaleti, Xiamen'de başladı ve 30 Eylül 2022'de piyasaya sürülecek.

Pamu Slide II, sadelik için tasarlanmıştır. Yenilikçi ve pürüzsüz bir kaydırma deneyimi sunar. Çift Qualcomm amiral gemisi Bluetooth ve dijital bağımsız aktif gürültü engelleme çipseti tarafından desteklenen bu kulaklık, toplam zayıflamanın 40db'ye ulaşmasını sağlar, bu da gürültünün neden olduğu zararları etkili bir şekilde çözer. Kullanıcılar, günlük yaşamda veya iş ortamında farklı senaryolara göre geçiş fonksiyonu ve aktif gürültü engelleme arasında geçiş yapabilirler. Kulak içi algılama fonksiyonu, kullanıcıların kullanımını daha da kolaylaştırır.

Bu tasarım, 2022'de A' Audio ve Sound Equipment Design Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Ödülü, teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerisi ile öne çıkan, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, mükemmel bir seviyede mükemmeliyeti sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Xiaolu Cai
Görsel Kredileri: mage #1:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021. mage #2:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021. mage #3:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021. mage #4:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Xiaolu Cai
Proje Adı: Pamu Slide II
Proje Müşterisi: Xiaolu Cai


Pamu Slide II IMG #2
Pamu Slide II IMG #3
Pamu Slide II IMG #4
Pamu Slide II IMG #5
Pamu Slide II IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun