Shaoqing Yan'ın "Shanghai Flora Lodge" İç Tasarım Harikası

Özgün Tasarımı ve Minimalist Japon Stili ile Göz Kamaştırıyor

Shaoqing Yan'ın tasarladığı Shanghai Flora Lodge, yoğun bir şehirde "özel bir arazi" gibi duruyor. Özgürlüğü temsil ediyor ve güzel bir ev hayali taşıyor. Genel tasarım stili, minimalist ve sakin Japon tarzı wabi-sabi'yi yansıtıyor.

Shanghai Flora Lodge, yoğun bir şehirde "özel bir arazi" gibi duruyor. Özgürlüğü temsil ediyor ve güzel bir ev hayali taşıyor. Bu tasarımın diğerlerinden farklı kılan özelliği, genel tasarım stili olan minimalist ve sakin Japon tarzı wabi-sabi'dir. Bu tarz, genelde basitliği, doğallığı ve geçiciliği vurgular. Tasarımın bu özelliği, mekanın genel açık rengi ve katı ahşap zeminle birleşerek Japon odunlarının farklı bir güzelliğini ortaya çıkarıyor.

Shanghai Flora Lodge'un toplam inşaat alanı 285㎡'dir. Bu proje, Shaoqing Yan liderliğindeki profesyonel bir tasarım ekibi tarafından gerçekleştirildi. Ekibin amacı, beş yıldızlı oteller, özel kulüpler, satış merkezleri, prototip odalar, villalar ve ofisler gibi müşterilere iç tasarım ve sanat mobilyaları çözümleri sunmaktır.

Tasarımın en büyük özelliği, bu otel projesinin en büyük tasarım özelliği olan kemerli zemin camlarıdır. Bu camlar, mekanın genel açık rengi ve katı ahşap zeminle birleşerek Japon odunlarının farklı bir güzelliğini ortaya çıkarıyor. Bu özellik, mekana hem modern hem de geleneksel bir hava katıyor.

Shanghai Flora Lodge, Ekim 2021'de tamamlandı ve Shanghai'da bulunuyor. Shanghai CHY Interior Design, geçtiğimiz 15 yıl boyunca profesyonel bir tasarımcı ekibi kurdu. Tamamen yeni bir konsept ve sanatsal yaratıcılıkla, C.H.Y. müşterilere iç tasarım ve sanat mobilyaları çözümleri sunuyor. C.H.Y., mükemmel tasarımın sınırlı bir alanda duygusal bir dramatik etki yaratabileceğine, estetik duyguyu yükseltebileceğine ve insanların yaşam kalitesini artırabileceğine inanıyor.

Shanghai Flora Lodge, 2022'de A' Hospitality, Recreation, Travel and Tourism Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bu ödül, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesini artırarak dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: CHY DESIGN
Görsel Kredileri: CHY DESIGN
Proje Ekibi Üyeleri: Shaoqing Yan
Proje Adı: Shanghai Flora Lodge
Proje Müşterisi: CHY DESIGN


Shanghai Flora Lodge IMG #2
Shanghai Flora Lodge IMG #3
Shanghai Flora Lodge IMG #4
Shanghai Flora Lodge IMG #5
Shanghai Flora Lodge IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun