Expobay Ofisi: Teknoloji ve Doğanın Uyumlu Dansı

idodesign.cn tarafından tasarlanan Expobay Ofisi, teknoloji ve doğanın uyumlu birlikteliğini yansıtıyor.

Ofis alanının olasılıklarının ve etkisinin bu proje aracılığıyla yeniden tanımlanması ve tanımlanması umuduyla, idodesign.cn tarafından tasarlanan Expobay Ofisi, teknoloji ve doğanın uyumlu birlikteliğini yansıtıyor.

Ofis alanının sadece bir iç mekan olmadığında, anlamı daha derin ve geniş hale gelir. Tasarımcılar, insanların bu hissi lobiden içeri girdiklerinde hissetmelerini umuyor. Lobiye asılı yeşil cam kutu, ikinci katta bulunan salonun uzay genişlemesidir. Bu, tasarımın mekanı nasıl anladığına ve tasarımın nerede durduğunu ifade etme şekli üzerine bir ipucudur. Lobinin merkezindeki büyük ağaç, yeşil cam kutuyla bir konuşma tutar.

Projenin ana malzemeleri terazzo, terazzo taklit eden yangına dayanıklı levha, yeşil temperli cam ve paslanmaz çeliktir. Proje toplamda 600 metrekarelik bir alanı kapsar. İç mekan, ofis, elit, modern, basit, doğal, zarif ve showroom gibi etiketlerle tanımlanabilir.

Tasarım ekibi, dramatik sahneler oluşturma ve cesur mekan formları oluşturma yoluyla tasarımı yaratır ve uygular. Bu ofis alanının deneyimi, insanların ofis alanına dair stereotipini değiştirme veya etkileme fırsatına sahip olabileceği bir anahtar zorluk olmuştur.

Tasarım ekibi, tüm iç mekanda dış mekan çalışma ortamı hissi yaratmayı umuyor. Ön salon, toplantı odası ve yönetim ofisleri olarak bağımsız olarak oluşturulan üç kübik cam kutu bulunmaktadır. Bu kübik cam kutuların buzlu camından, içerideki insanlarla hareket eden belirsiz gölgeleri görebilirsiniz, bu da gerçek ve illüzyonlu bir deneyim sunan bir dilsiz gösteri gibidir.

Expobay Ofisi, 2022'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır. Bu prestijli ödül, üstün teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerisi ile öne çıkan, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, mükemmel bir seviyede mükemmeliyet sergileyerek olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: idodesign .cn
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Chao Zhang, Expobay Office, 2021. Image #2: Photographer Chao Zhang, Expobay Office, 2021. Image #3: Photographer Chao Zhang, Expobay Office, 2021. Image #4: Photographer Chao Zhang, Expobay Office, 2021. Image #5: Photographer Chao Zhang, Expobay Office, 2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Chief Designer: Min Liu Assistant Designer: Jing He
Proje Adı: Expobay Office
Proje Müşterisi: idodesign .cn


Expobay Office IMG #2
Expobay Office IMG #3
Expobay Office IMG #4
Expobay Office IMG #5
Expobay Office IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun