Zarsion Ay ve Bulut: Modern, Zarif ve Lüks Bir Satış Merkezi Tasarımı

Grace Kwai, Yerel Kültür ve Şarap Geleneğinden İlham Alarak Zarif Bir Satış Merkezi Tasarladı

Grace Kwai tarafından tasarlanan Zarsion Ay ve Bulut, yerel kültür ve şarap geleneğinden ilham alarak modern, zarif ve lüks bir satış merkezi tasarımı sunuyor. Bu tasarım, minimalist bir yöntemle ruhani bir alan çiziyor ve her sahnenin daha mikro bir sahnesi olacak şekilde noktalar, çizgiler ve yüzeylerin esnek kullanımını sağlıyor.

Grace Kwai'nin tasarımı, geniş bir ahşap dekorasyonlu duvar alanını taze beyaz bir paletle uyumlu hale getirerek modern, zarif ve lüks bir hava yaratıyor. Siyah beyaz çizgili halılar ya da rastgele şekillendirilmiş özel çiçek düzenlemeleri, yeni kentsel lüks tarzını yorumluyor.

Tasarım, minimalist bir yöntemle ruhani bir alan çiziyor. Noktalar, çizgiler ve yüzeylerin esnek kullanımı, her sahnenin daha mikro bir sahne oluşturmasını sağlıyor. Bu da yumuşak ve nazik bir ortam yaratıyor. Eğlence, güzellik ve etkileşimin mükemmel bir kombinasyonu olan genel alan, orijinal alanı arındıran belirgin bir düzenleme kullanıyor ve becerikli bir şekilde mizaç ve zevki ifade ediyor.

Tasarım, sıcak renklerle dekore edilmiş şarap setlerinin sergilenmesiyle hayatın gerçek renklerini gösteriyor, yaşamın güzelliğini getiriyor. Elips boş sütunlar, ışık ve gölge ile birlikte var oluyor ve derin mekanla eşleştiriliyor, karmaşıklığı azaltıyor, sıcaklık katıyor ve rahatlatıcı ve esnek bir izlenim yaratıyor.

Girişte ışığı uygun hale getirmek için cam malzeme kullanılıyor. Sanat, ışık ve gölge, tüm projede birbirleriyle etkileşim içinde. İnce perdeler, puslu alanı sarıyor ve gri tül perdeler zarif ve ilginç bir hava katıyor.

Proje, Mart 2021'de başladı ve Mayıs 2021'de Çin'in Jining şehrinde tamamlandı. Geleceğin illüzyon ve eteryal olduğu düşünüldüğünde, ideal şehir uzayda yer aldığında, kaba veya dolu bir yaşam atmosferi olabilir.

Lobi alanındaki bar alanı, benzersiz modelleme zanaatının teknolojik bir pencere hissi verdiği için odak noktasıdır. Sıcak renklerle dekore edilmiş şarap setlerinin sergilenmesi, hayatın gerçek renklerini gösterir ve yaşamın güzelliğini getirir.

Grace Kwai'nin tasarımı, 2022'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Bronz ödül kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Grace Kwai
Görsel Kredileri: NANTU
Proje Ekibi Üyeleri: Grace Kwai
Proje Adı: Zarsion Moon and Cloud
Proje Müşterisi: Grace Kwai


Zarsion Moon and Cloud IMG #2
Zarsion Moon and Cloud IMG #3
Zarsion Moon and Cloud IMG #4
Zarsion Moon and Cloud IMG #5
Zarsion Moon and Cloud IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun