Dahua Jardin De Longchamp: Çocukluk Rüyalarını Gerçeğe Dönüştüren Satış Merkezi

Cima Design, Çocukluk Rüyalarını Gerçeğe Dönüştüren Sıra Dışı Bir Satış Merkezi Tasarlıyor

Dahua Jardin De Longchamp, çocukların hayal dünyasını keşfetmeye yönlendiren fantastik sahneleriyle bir peri masalı turu sunuyor. Cima Design tarafından tasarlanan bu satış merkezi, çocukların en sevdiği baloncuk elementlerini tüm alanlara entegre ederek yetişkinler ve çocuklar için bilinmeyen dünyayı keşfetme şansı sunan bir şato oluşturuyor.

Cima Design, çocukların hayal dünyasını keşfetmeye yönlendiren fantastik sahneleriyle bir peri masalı turu sunuyor. Çocukların en sevdiği baloncuk elementlerini tüm alanlara entegre ederek yetişkinler ve çocuklar için bilinmeyen dünyayı keşfetme şansı sunan bir şato oluşturuyor. Bu tasarım, çocukların hayal dünyasını keşfetmeye yönlendiren fantastik sahneleriyle bir peri masalı turu sunuyor.

Tasarımın eşsiz özellikleri arasında, esnek ve canlı bir zürafa montajının yer aldığı ve mekana oyunbazlık katan mülk modeli alanındaki LED ekran bulunuyor. Dinlenme alanı, genel tasarım stiliyle uyumlu ve peri masalındaki renkli yaşamı yansıtan sevimli sanat eserleriyle dolu. Çocuklar için aktivite alanında ise tasarımcı, gökyüzü, peri masalları ve okyanus olmak üzere üç elementi kullanıyor. Karikatür elementleri ve modern elementler bu alanda birleştirilip yeniden yorumlanıyor.

Projenin teknik özelliklerine gelince, çocukluk rüyası tasarım temasıyla, buraya gelen herkesi çocukluğuna geri götüren fantastik bir rüya diyarı şekillendiriliyor. Temayla ilgili bir dizi heykel ve kurulum, mekana entegre ediliyor. Rüya Arama Turu, Beyaz Rüya, Gökyüzü Şehri ve Rüya Koridoru gibi birkaç küçük kavram bağlanıyor ve mekansal temayı oluşturuyor. Mekana girildiğinde, insanlar zaman ve mekan boyunca seyahat etme yanılsamasıyla karşılanıyor ve kendilerini spontane bir şekilde içine çekiyor.

Tasarımın gerçekleştirilme teknolojisine bakıldığında, Klein mavi ve beyaz renklerin mükemmel bir şekilde eşleştiği ve uyumlu görsel etkiler oluşturduğu görülüyor. Dikkat çeken Klein mavi, tüm mekanın görsel odak noktası olurken, beyaz ton mekana saflık enjekte ediyor.

Proje, Nisan 2020'de başladı ve Ağustos 2020'de tamamlandı. Projenin gerçekleştirildiği yer ise Çin'in Şanghay şehrinde, Baoshan Bölgesi, Jinqiu Yolu, 36. sokak. Bu tasarım, 2022'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Gümüş ödül kazandı. Bu ödül, mükemmel teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerisiyle öne çıkan, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara veriliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: CIMA DESIGN
Görsel Kredileri: Ye Chunhui
Proje Ekibi Üyeleri: Chief Designer:Yang Ting; Finishing Design:MOD; Decoration Design:CIMA, Yang Ting, Yu Meiling, Yan Linan, Ning Mengshi
Proje Adı: Dahua Jardin De Longchamp
Proje Müşterisi: CIMA DESIGN


Dahua Jardin De Longchamp IMG #2
Dahua Jardin De Longchamp IMG #3
Dahua Jardin De Longchamp IMG #4
Dahua Jardin De Longchamp IMG #5
Dahua Jardin De Longchamp IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun