ADP Architects'ın "Tropikal Şehir" Konseptli Raksul Vietnam Ofisi

Hybrid Çalışma Tarzını Destekleyen Sürdürülebilir ve İnovatif Ofis Tasarımı

ADP Architects tarafından tasarlanan Raksul Vietnam ofisi, "Tropikal Şehir" konseptiyle, sürdürülebilir kalkınmayı ve internetin gücüyle dünyayı daha yeşil ve daha iyi bir hale getirmeyi hedefliyor. Bu ofis tasarımı, evden ve ofisten çalışmayı destekleyen hibrit bir çalışma tarzını benimsiyor.

Ofis, sadece bireysel çalışma performansını en üst düzeye çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda geniş işbirliği alanı, dinlenme alanı ve açık çalışma alanı ile tüm ekipler arasında spontane etkileşimi teşvik ediyor. Raksul ofisi, ofis boyunca öne çıkan marka unsurlarıyla şirket imajını da yansıtıyor.

Isıtıcı malzeme paleti, doğal ışık alan mekanlar ve esnek çalışma alanları aracılığıyla, tasarım, şirket personeli için olumlu bir deneyim yaratmayı amaçlıyor. Doğa ambiyansı, işyerinin başarısında hayati bir rol oynuyor; çok fonksiyonlu alan, genç yeteneklerin enerjik işbirliği ve dinamik çalışma tarzını teşvik eden bir halk parkını taklit ediyor.

Ofis, zamanla değişen ihtiyaçlara uyum sağlayabilen esnek düzenleri ile teknolojilerin evrimine yeni çalışma yöntemlerini dahil edebilir. Ofis, çekirdek değerleri ve marka unsurlarını sergileyerek şirketin imajını daha iyi yansıtır.

ADP, yeni ofis için uygun tasarımı gerçekleştirmek üzere Raksul ile yakından çalıştı. Hibrit çalışmayı desteklemesi beklenen Raksul ofisi için, çalışanların ihtiyaçlarını iyi anlamak ve normal çalışma sabit masalarının yerine daha fazla aktivite için alanı optimize etmek için bir anket yaptık.

Ofis tasarımı, "Tropikal Şehir" kavramı ile yeni işyerini, internetin gücüyle dünyayı daha yeşil ve daha iyi bir hale getirmeyi hedefleyen sürdürülebilir kalkınmayı destekleyen inovatif bir ofise dönüştürmeyi hedefliyor. Isıtıcı malzeme paleti, doğal ışık alan mekanlar ve esnek çalışma alanları aracılığıyla, tasarım, şirket personeli için olumlu bir deneyim yaratmayı amaçlıyor.

Bu tasarım, 2022'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Ödülü'nde Gümüş kazandı. Gümüş A' Design Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve harika sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede mükemmellik sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: ADP Group
Görsel Kredileri: Image#1: ADP, 2021 Image#2: ADP, 2021 Image#3: ADP, 2021 Image#4: ADP, 2021 Image#5: ADP, 2021
Proje Ekibi Üyeleri: ADP Architects
Proje Adı: Raksul Ho Chi Minh
Proje Müşterisi: ADP Group


Raksul Ho Chi Minh IMG #2
Raksul Ho Chi Minh IMG #3
Raksul Ho Chi Minh IMG #4
Raksul Ho Chi Minh IMG #5
Raksul Ho Chi Minh IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun