Ginkgo Swan Lake: Hangzhou Signsun'un Özgün Tasarımı

Swan ve Ginkgo'dan İlham Alan Benzersiz Bir Yönlendirme Sistemi

Hangzhou Signsun tarafından tasarlanan Ginkgo Swan Lake, swan ve ginkgo'dan esinlenen, parkın benzersiz ritmini oluşturan bir yönlendirme sistemidir. Bu tasarım, çelik levha oyuk işlemi ve gece gündüz ışık ve gölge oyunlarıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Hangzhou Signsun, Ginkgo Swan Lake tasarımında, swan ve ginkgo'nun şekil ve renklerinden yola çıkarak, parkın özgün ritmini oluşturmuştur. Tasarım, ginkgo yapraklarının çizgileri ve swan'ın saf beyazlığını bir araya getirerek, parkın benzersiz ritmini oluşturur.

Tasarımın özgün özellikleri arasında, Ginkgo Swan Lake'in ilk izlenimindeki saflığı, huzuru ve ebediyeti koruyan bir rehber sistem bulunmaktadır. Bu sistem, çeşitli oyun rotaları oluşturarak, park ziyaretçilerini rasyonel bir şekilde yönlendirir. Farklı şekillerdeki grafik ve metin bilgileri, hem parkın güzelleştirilmesi hem de yönlendirme görevi görür.

Tasarımın gerçekleştirilme teknolojisi, çelik levha oyuk işlemi ve gece gündüz ışık ve gölge oyunlarıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar. Bu teknoloji, tasarımın estetiğini bozmadan ışık kaynak bileşenlerini görünür kılar.

Ginkgo Swan Lake, Ginkgo Ağacı temalı bir parktır. Tasarımcılar, swan ve ginkgo'dan şekiller ve renkler çıkararak yönlendirme sistemini tasarlamışlardır. Ginkgo yapraklarının çizgileri ve swan'ın beyazlığını tasarıma dahil etmişler ve su dalgası hissi veren bir dizi ikon yaratmışlardır. Çelik levha oyuk işlemi ve zengin katmanlaşma sayesinde, işaretler gündüz veya gece açık ışık ve gölgeye sahiptir. Ve yönlendirme sistemi, Ginkgo Swan Lake'in saflığını, huzurunu ve ebediyetini iletmektedir.

Proje, Mayıs 2019'da Çin'in Zhejiang Eyaleti, Hangzhou'da tasarlandı ve üretildi. Mart 2020'de Çin'in Zhejiang Eyaleti, Jiaxing Şehri'nde tamamlanacak ve Nisan 2020'de Jiaxing Şehri'nde açılacak. Bu tasarım, prestijli A' Tasarım Ödülü'nün Demir ödülünü kazanmıştır. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayan, sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özellikleri entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hangzhou Signsun Signage System Co., Ltd
Görsel Kredileri: Independent intellectual property rights, original design.
Proje Ekibi Üyeleri: Main creative design: Wu Xiaohua Deepen the design: Wu Junlong Three-dimensional rendering: Zeng Weijie Photograph: Wang Jinguo
Proje Adı: Ginkgo Swan Lake
Proje Müşterisi: Hangzhou Signsun Signage System Co., Ltd


Ginkgo Swan Lake IMG #2
Ginkgo Swan Lake IMG #3
Ginkgo Swan Lake IMG #4
Ginkgo Swan Lake IMG #5
Ginkgo Swan Lake IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun