Cooffice Ofis Mobilyaları: Çalışma Alanınızı Dönüştüren Çok Fonksiyonlu İstasyon

Long Chen'in Tasarladığı Çalışma İstasyonu, Çalışma Verimliliğini Artırmak İçin Yenilikçi Bir Yaklaşım Sunuyor

Cooffice Ofis Mobilyaları, çalışanların daha verimli bir çalışma ortamına sahip olmalarını sağlamak için tasarlanmış çok fonksiyonlu bir çalışma istasyonudur. Tasarımcı Long Chen, çalışanların daha iyi bir mahremiyete sahip olmalarını sağlamak için yarı kapalı bir masa tasarımı kullanmıştır.

Cooffice Ofis Mobilyaları, çalışanların işlerini daha daldırıcı ve verimli hale getiren entegre bir çalışma istasyonudur. Ayrıca, meslektaşlar arasında gizliliği ve iletişimi daha esnek hale getirir. Bu tasarım, ofis iletişimi ve işbirliğinin geleceği hakkında bir projedir. Pandemi sonrası büyük sayıda insanın tekrar ofise döndüğünde, daha optimize bir ofis çalışma modu ve daha sağlıklı, verimli, özel ve güvenli bir çalışma ortamı için daha fazla arzu duyacakları düşünülmektedir.

Tasarım, Akustik PET, Kauçuk ağacı, Çelik ve Plastik kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Teknik özelliklerine gelince, 60*30*(30 ila 48) inç boyutlarında ve 150 lbs ağırlığındadır. Bu tasarım, gelecekteki ofis sisteminin optimize edilmesine dayanmaktadır. Gelecekteki ofis daha işbirlikçi ve esnek olacak şekilde tasarlanmıştır.

Cooffice, çalışanların farklı iş ihtiyaçlarına göre farklı kullanım durumlarına sahip bir masa tasarımına sahiptir. Örneğin, çalışanlar çevrelerindeki meslektaşlarıyla iletişim kurmak istediklerinde, kalkanlarını indirebilir ve birlikte iletişim kurabilirler. Kendi çalışma alanlarına ihtiyaç duyduklarında, bariyeri özel ofis alanlarına dönüştürebilirler.

Cooffice tasarımı, 2020 Eylül ile Aralık ayları arasında Artcenter College of Design'da gerçekleştirilmiştir. Tasarımın altında yatan araştırma, insanların daha esnek bir ofis ortamı arzuladığı post-COVID-19 dönemine dayanmaktadır. Çalışanların mevcut çalışma ortamları için taleplerini ve çalışma durumlarını belirlemek için bazı kullanıcı anketleri yapılmıştır.

Cooffice, 2021'de A' Ofis ve İş Aletleri Tasarım Ödülü'nde Bronz kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen olağanüstü ve yaratıcı derecede zekice tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: long chen
Görsel Kredileri: long chen
Proje Ekibi Üyeleri: long chen
Proje Adı: Cooffice Officedesk
Proje Müşterisi: long chen


Cooffice Officedesk IMG #2
Cooffice Officedesk IMG #3
Cooffice Officedesk IMG #4
Cooffice Officedesk IMG #5
Cooffice Officedesk IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun