Aiko Cells Ofisi: Modern ve Sofistike Çalışma Alanı

Yining Wang'ın İç Mekan Tasarımında Sadelik ve İnovasyon

Yining Wang'ın tasarladığı Aiko Cells Ofisi, modern ve sofistike bir çalışma alanı sunuyor. Sade ve aydınlık tasarımı, konfor ve pratiklik arayışı ile birleşiyor.

Yining Wang, orijinal binanın standart kolon aralığına dayanan modüler alanını, temel geometri ile keserek ve yerleştirerek farklı işlevsel alanlara ayırıyor. Bu alanlar birbirinden bağımsız olmasına rağmen birbirini tamamlıyor ve böylece mekan ve iş birlikteliği, sınırsız bir yaratıcılıkla dolu hale geliyor.

Genel tasarım, sadelik ve aydınlık bir görünüm sergiliyor. Mobilya seçiminde konfor ve pratiklik ön planda tutulmuş. Sade çizgiler, beyaz taş ve doğal masif ahşap dokusu, basit ama asil ve zarif bir görünüm kazandırıyor. Tasarımda, mekansal değişimlerin sürekliliği ve fiziksel değişimlerin hiyerarşisi aranıyor ve böylece sade ama basit olmayan bir tasarım stili elde ediliyor.

Malzeme seçiminde, bu projenin genel tonu beyaz taş ve ahşap kaplama olmuş. Metal, cam, ayna gibi modern malzemeler kullanılmış, bu da orijinal dokunun kontrastını büyük ölçüde artırıyor ve basit ve modern bir görünüm sergilerken rafine bir his katıyor.

Proje toplamda 8783 metrekareyi kapsıyor. İç mekan, ofis, modern, basit, saf, akıllı kontrol, konforlu ve pratik gibi anahtar kelimeler tasarımı tanımlıyor. Yining Wang ve Yikun Wang'ın oluşturduğu tasarım ekibi, projenin gerçekleştirilmesine yardımcı olmuştur.

Lobi, yapay kuvars taş, ahşap tahıl alüminyum plakalar ve kıvrımlı paslanmaz çelik ile birbirine uyum sağlıyor ve sofistike üretim teknikleri ile genel dokusu iyileştiriliyor. Proje, Mayıs 2020'de Yiwu'da başlamış ve Ocak 2021'de Yiwu'da tamamlanmıştır.

Tasarım sürecinde, süreç gereksinimleri veya malzeme kontrolü çok önemliydi. Bu, sadece modern ve modaya uygun unsurları öne çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda basit tasarım dilini her noktaya, çizgiye ve yüzeye uyguluyor. Proje planı basit, akıllı kontrol planı tüm binayı kapsıyor ve her alan birden çok senaryo ile donatılmış.

İç tasarım, projenin genel stilini devralıyor. Ahşap kaplama ve mermer anahtar notaları kullanıyor ve ağaç rengi ve sıcak beyaz ana renkler olarak belirlenmiş. Basit ve düzgün çizgilerle mekanın atmosferini ve yetenekli hissini çiziyor. Aynı zamanda, Doğu Estetiği ve modern sanatın cesur birleşimi, genel mekanın sadece modern ofis alanının konforunu değil, aynı zamanda doğal basitliği ve tazeliği de korumasını sağlıyor.

Projenin görsel içeriği için fikri mülkiyet ve telif hakkı Gold Mantis'e aittir, 2021. Bu tasarım, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, tatmin edici ve olumlu duygular sağlar ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Yining Wang
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #2: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #3: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #4: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #5: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Yining Wang Yikun Wang
Proje Adı: Aiko Cells Office
Proje Müşterisi: Yining Wang


Aiko Cells Office IMG #2
Aiko Cells Office IMG #3
Aiko Cells Office IMG #4
Aiko Cells Office IMG #5
Aiko Cells Office IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun