Sinic Life: Geleceğin Yaşam Deneyim Merkezi

Ocean Luo'nun Yıldızlı Gökyüzüne Bakışı: Modern, Sanatsal ve Eğlenceli Bir Mekan

Ocean Luo tarafından tasarlanan Sinic Life Satış Merkezi, yeni bir iş sahnesi arayışına dayanan ve "yıldızlara bakma" konsepti ile gelecekteki yaşam deneyimlerini şekillendiren bir tasarım.

Proje, Nanchang'ın kalbindeki göl plakasında yer alıyor. Luo, "Yıldızlı Gökyüzüne Bakış"ın beyaz, ultra-modern ve basit estetiğini önererek, yoğun şehirdeki insanlar için geleceğe dönük bir estetik alan açmayı hedefliyor. Tasarım, tüm yüzeyi düz beyaz mermer ve metal ile süslenmiş ve çok eğimli bir mekanın sert ve esnek yapısı, katmanlar altında sahnenin yeniden oluşturulmasını sağlıyor.

Luo, evreni mekana dönüştürüyor ve insanların etrafında dolaşırken ay tanrısının üzerinde adım atma hissi oluşturuyor. Tüm mekanda ekstra bir dekorasyon yok ve ışık ve gölge, sınırlı alanda sonsuz bir genişlik yaratıyor. Her zaman ve her yerde ruhu sarsan bir izlenim ve deneyim elde edebilirsiniz.

Proje, 2020'nin Mayıs ayında Guangzhou'da başladı ve Eylül 2020'de Nanchang'da tamamlandı. Luo, tüm beyaz desenli mermer ve metalin güneş ışığının tüm alanı aydınlatmasını sağlayarak, parlak ve sıcak bir atmosfer yaratıyor. Mekanın şekillendirilmesi, bilincin uyanmasını tetikliyor. Eğrilerin ve ışığın akışkan izinde, gelecekte yıldızlı gökyüzünü keşfetme yolculuğunun kapısını açıyor.

Mekandaki eğrilerin işleyişi, simetri ve düzenlilik yasalarını bozuyor. Hafif bir melodi ve nazik bir sallanma birbirine uyum sağlıyor ve dinamik ve canlı ritmin güzelliği sessizce ortaya çıkıyor. Sinic Life Satış Merkezi, Nanchang'ın çekirdek iş bölgesinde yer alıyor. Luo, yeni bir iş sahnesi araştırmasına dayanarak, "Yıldızlı Gökyüzüne Bakış"ın beyaz, ultra-modern ve basit estetiğini seçti. Sınırlı bir alanda ustaca birçok kapı yerleştirdi, eğrilerden noktalara kadar, duygusal çekirdeğin rasyonel hesaplamayla duvar yapısına dönüştürülmesini sağladı, bu da uyumlu bir görsel etki oluşturdu.

Shenzhen Shixiang Kültürel İletişim Co, Ltd ve Frey Peng Photographer tarafından sağlanan görsel içerikler, tasarımın görsel yönünü vurguluyor. Tasarım, 2021'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Gümüş kazandı. Bu ödül, üstün teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerisi ile öne çıkan, mükemmel seviyede bir başarı gösteren ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara veriliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: OCEAN LUO
Görsel Kredileri: Shenzhen Shixiang Cultural Communications Co,Ltd , Frey Peng Photographer
Proje Ekibi Üyeleri: OCEAN LUO
Proje Adı: Sinic Life
Proje Müşterisi: OCEAN LUO


Sinic Life IMG #2
Sinic Life IMG #3
Sinic Life IMG #4
Sinic Life IMG #5
Sinic Life IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun