Noble Perfumer: Koku Yayan Kol Düğmeleri ile Yenilikçi Bir Erkek Aksesuarı

Chak Ka Lam'ın Tasarladığı Scented Cufflinks, Günlük Kıyafetlerinize Kişisel Bir Dokunuş Katıyor

Parfümün bileklerdeki kol düğmeleri yakınına sıkılmasından ilham alınan bu tasarım, kol düğmeleri ve parfümü bir araya getirerek, kıyafetlerinize kişisel bir dokunuş katmanızı sağlıyor.

Chak Ka Lam tarafından tasarlanan Scented Cufflinks, diğer kol düğmelerinden farklı olarak içine bir parça ahşap ekleyebilme özelliği ile öne çıkıyor. Bu tasarım, koku süresini uzatırken, koku solgunlaştığında ahşaba parfüm yeniden doldurulabilir. Parfümü değiştirmek için sadece başka bir parça ahşap değiştirilmesi yeterlidir. Scented Cufflinks tasarımı, gömleklerin sararmasını ve kokuların çakışmasını önler çünkü gömleklere veya takımlara sıkma ihtiyacı yoktur.

Chak Ka Lam'ın tasarımı, gümüş renkte paslanmaz çelikten yapılmış kol düğmeleri ve lüks bir görüntü yansıtan cilalanmış ham ahşaptan oluşuyor. Hem kol düğmesi kapağı hem de ahşap, özelleştirilebilir tasarımlarla sunuluyor. Kol düğme kapağında bulunan oyuk desenler, kokunun tamamen yayılmasını sağlar. İlk harfler veya basit semboller, en ince tasarımı sağlamak için lazer kesim teknolojisi ile uygulanabilir. Desenler, ahşaba lazerle hafifçe kazınabilir.

Scented Cufflinks, erkeklerin günlük kıyafetlerine kişisel bir dokunuş katmanızı sağlayan bir aksesuardır. İlk kullanımda, kol düğmesinin kapağını açın. Parfümü 5-10cm mesafeden ahşaba sıkın veya damlalıkla 2-3 damla esans ekleyin. Koku, parfümün konsantrasyonuna bağlı olarak 1-2 gün sürebilir. Koku solgunlaştığında parfümü yeniden doldurun. Parfümü değiştirmek için sadece başka bir parça ahşap değiştirin. Kullanımdan sonra, kokuların çakışmasını önlemek için kuru pamukla kol düğmelerini temizleyin.

Chak Ka Lam, bu projeyi Kasım 2019'da Hong Kong'da başlattı ve Şubat 2021'de Hong Kong'da tamamladı. Tasarım, Mayıs 2021'de piyasaya sürülecek. Chak Ka Lam, erkek aksesuarları üzerine 10 yıllık deneyime sahip bir profesyonel terzi olarak, müşterilerin gümüş renkte ve paslanmaz çelik kol düğmelerini ve özelleştirilmiş tasarımları sevdiğini biliyor. Parfüm, onun için yeni bir kategori olduğu için, parfüm notları, koku ailesi, parfüm tarihi, kullanımı vb. hakkında daha fazla bilgi edinmek için internetten araştırma yaptı.

Scented Cufflinks, piyasadaki yeni bir yaratım olduğu için, internetten tam bilgi bulmak zordu. Ayrıca, Scented Cufflinks tasarımını sağlayacak bir kol düğmesi fabrikası bulmak da zordu. Aynı zamanda, ahşapta yanık kokusu olmamasını sağlamak için lazer teknolojisi birçok kez test edildi. Bu tasarım, 2021'de A' Jewelry, Eyewear and Watch Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eder.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: CHAK KA LAM
Görsel Kredileri: CHAK KA LAM
Proje Ekibi Üyeleri: CHAK KA LAM
Proje Adı: Noble Perfumer
Proje Müşterisi: CHAK KA LAM


Noble Perfumer IMG #2
Noble Perfumer IMG #3
Noble Perfumer IMG #4
Noble Perfumer IMG #5
Noble Perfumer IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun