Fusion: Modern ve Endüstriyel Stilin Mükemmel Birleşimi

Ting Chang Chang'ın Tasarladığı Fusion, Yaşam Alanlarında Yenilikçi Bir Soluk

Modern tasarım tekniklerinin endüstriyel ve Amerikan stilinin özüyle buluştuğu Fusion, farklı malzemelerin birleşimi, lineer geometrik unsurlar, zarif ve canlı renk kombinasyonları ve seçkin mobilya seçimleriyle dolu bir ev yaratıyor.

Tasarım ekibi, müşterilerin tercihlerini, yaşam alışkanlıklarını ve gelecek planlarını derinden anlıyor ve mekanın artılarını ve eksilerini sofistike bir şekilde analiz ediyor. Farklı malzemelerin yaratıcı ve zarif inşa yöntemleriyle karıştırılması ve eşleştirilmesi, mekanın genişletilmesini, iç içe geçmesini ve bütünleşmesini sağlıyor. Açık yemek odaları, bol miktarda depolama dolapları, gizli kapılar ve sürgülü kapılar, mekanın orijinal sınırlamalarını ve anormal mekanın kusurlarını gideriyor.

Fusion, Amerikan ve endüstriyel stil özelliklerini birleştirerek, zarif mekan düzenlemesi aracılığıyla modern bir ev görünümü sunuyor. Lamina parke, demir boya, sistem dolabı, LED çizgi lamba, kabartmalı cam, sanat boyası, lateks boya, ithal duvar kağıdı ve organ perde gibi malzemelerin kullanıldığı bu tasarım, teknik açıdan da dikkat çekiyor.

59,5 metrekarelik bir alana sahip olan ev, giriş, oturma odası, yemek odası, mutfak, yatak odası, çalışma odası ve iki banyodan oluşuyor. Tasarım ekibi, kamusal ve özel alanların mekansal ölçeğini yeniden tasarlıyor ve orijinal üç yatak odalı düzeni iki yatak odalı bir konfigürasyona dönüştürüyor. Ayrıca, bir çalışma alanı ekliyorlar ve oturma odası ve yemek odasının duvar pozisyonunu belirliyorlar. Oturma ve yemek odasındaki açık alan, kamusal alanın mekansal ölçeğini genişletiyor.

Çalışma odasında bölme olarak şeffaf cam kullanılıyor. Bu sayede tüm görsel ölçek genişletiliyor ve evin konforu büyük ölçüde artırılıyor. Böylece, mekan rahat, stres-free ve rahatlatıcı bir alan sunuyor. Tasarım ekibi, müşterinin beklentilerini karşılayan ideal bir ev yaratmak için tasarım sürecinde hiçbir çabayı esirgemiyor. Sadece mekanın kendi özelliklerini kullanarak tüm mekansal kaliteyi iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda sofistike tasarım düşüncesiyle müşterinin sevdiği tasarım stil unsurlarını da entegre ediyorlar.

Fusion, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara veriliyor. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve olumlu duygular sağlayan bu tasarımlar, daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunuyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Ting-Chang Chang
Görsel Kredileri: Difussion Light Interior Design
Proje Ekibi Üyeleri: Ting-Chang Chang
Proje Adı: Fusion
Proje Müşterisi: Ting-Chang Chang


Fusion IMG #2
Fusion IMG #3
Fusion IMG #4
Fusion IMG #5
Fusion IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun