OPS Design'dan Ay Nehri Ticari Villası: Şehir Lüksünün Keyfini Çıkarın

Estetik Niyet ve İçsel Arayışı Yansıtan Lüks Bir Tasarım

OPS Design tarafından tasarlanan Ay Nehri Ticari Villası, elitlerin estetik niyetini ve içsel arayışını yansıtan izsiz bir lüks kalite oluşturma çabasını gösteriyor. Bu tasarım, yaşamın her anında, sakinlerin sanata olan özlemlerini sürdürebilmelerini ve daha fazla yaşam keyfi alabilmelerini umuyor.

120 metrekarelik proje alanına sahip olan bu ticari villa, iş toplantıları ve konaklama fonksiyonlarını bir arada sunuyor. Hem güzel hem de pratik olan bu alan, rasyonel ve duygusal özelliklerin mükemmel bir birleşimini sunuyor. Restoran ve batı mutfaklarından oluşan açık alan düzeni, işlev ve görüş açısından şeffaf ve sürekli bir deneyim sunuyor.

Tasarımın eşsiz özellikleri arasında, lüks bir ölçek oluşturan deri mobilyaların yumuşak dokusunun sağlam taşla çarpışması ve parlak metalin zengin detay dokusuyla süslemelerin birbirine karışması yer alıyor. Bu özellikler, alanın zengin ve çekici hale gelmesini sağlıyor. Şık ve ince metal avize, gökyüzünden asılı kalırken, parlak ışığı mükemmel bir şekilde harmanlıyor.

Tasarımın gerçekleştirilme teknolojisi, sıcak gri ve kahve renginin birliğinde, alanın yumuşak ve rahat atmosferi lambalar, kumaşlar ve süslemeler arasında yavaşça genişliyor. Bu, yaşamın her köşesine nüfuz eden şiirsel bir duruş ve güneş ışığının dallar arasında serpilmesiyle birleşiyor.

Tasarımın altında yatan araştırma, bir insanın zihin durumunun onun gördüğü dünyayı belirlediği fikrini vurguluyor. Yoğun bir şehirde, insanların ara sıra durup yaşamın konforunu ve sıcaklığını tatmaları gerektiği belirtiliyor. Bu araştırma, tasarım ve yaşam kitaplarından elde edilen bilgilerle gerçekleştirildi.

Ay Nehri Ticari Villası, 2021'de A' İç Mekan Tasarımı Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu tasarımlar, tatmin edici ve olumlu duygular sağlar ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: OPS Design
Görsel Kredileri: Images: Photographer Soar, Sight Photography, 2020.
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Xiang Pan Architect: Huajin Ye
Proje Adı: Moon River Commerce
Proje Müşterisi: OPS Design


Moon River Commerce IMG #2
Moon River Commerce IMG #3
Moon River Commerce IMG #4
Moon River Commerce IMG #5
Moon River Commerce IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun