Serel Magic: Akışın Büyüsünü Yeniden Tanımlayan Yenilikçi Lavabo Tasarımı

Serel Tasarım Ekibi'nin Olağanüstü Yenilikçi Lavabo Tasarımı: Serel Magic

Serel Tasarım Ekibi, hayatın akışını ve suyun enerjisini yansıtan benzersiz bir lavabo tasarımı olan Serel Magic'i ortaya çıkardı. Bu tasarım, suyun döngüsünü ve estetiğini yeniden tanımlayarak kullanıcıya yeni bir akış algısı sunuyor.

Serel Magic, hayatın akışını ve suyun coşkusunu taklit eden bir tasarıma sahip. Bir şelalenin coşkusunu ve gizemli alanını yansıtan bu tasarım, suyun döngüsünü ve estetiğini yeniden tanımlayarak kullanıcıya yeni bir akış algısı sunuyor. Bu tasarım, suyun döngüsünü ve estetiğini yeniden tanımlayarak kullanıcıya yeni bir akış algısı sunuyor.

Serel Magic, geleneksel lavabo algısını benzersiz kase formuyla değiştirirken, suyun geri dönüş yolunun kapısını da görünmez bir şekilde içerir. Bu, kullanıcıya yeni bir akış algısı ve estetik sunar. Lavabonun altında, birimi taşıyan iki yapı bulunur, sağda ve solda, bu yapılar ayak işlevi görür. Atık su, sol taraftaki yapıdan geçer ve lavabo için özel olarak tasarlanmış gizli sifon bağlantısı aracılığıyla lavabodan ayrılır.

Serel Magic Lavabo, geleneksel döküm ve yüksek basınçlı döküm tekniklerine göre üretilmiştir. Ürün kalıpları, standart seramik üretim teknikleri kullanılarak üretilir. Hijyen Plus nano teknolojik yüzey uygulaması, ürüne değer katarken onu diğerlerinden farklı kılar. Ayrıca antibakteriyel yüzey teknolojisi bakteri büyümesini önler.

Serel Magic Tezgah Üstü Lavabo, yangına dayanıklı seramik döküm ham maddesinden yapılmıştır. Serel Magic Tezgah Üstü Lavabo'nun ambalajı çevre dostu bir ambalajdır. Bu tasarım, organik lavabo, lavabo, lavabo, görünmez atık deliği, ergonomik, işlevsellik, sihir gibi anahtar kelimelerle tanımlanabilir.

Serel Magic lavabo, Hijyen Plus nano teknoloji yüzey uygulaması ile daha iyi performans gösterir. Gizli bir drenaj ve görünmez bir atık su konumu sağlarken, şirketin ve endüstrinin gelişimine katkıda bulunur. Bu tasarım, Mart 2022'de Manisa/Türkiye'de başladı ve dijitalleşmenin tüm tüketici gruplarında yükseldiği trendleri izleyerek geliştirildi.

Serel Magic, otantiklikten izler taşıyan yeni bir yenilikçi formu hedefleyen araştırmalarımızı yönlendirdi. Tüm araştırmalarımız, son üretim için en estetik ve ergonomik tasarımı gösterdi. Magic Tezgah Üstü Lavabo, benzersiz formuyla lavabolar hakkındaki yaygın algıyı değiştirirken, suyu valf aracılığıyla görünmez bir şekilde geçirerek kullanıcıya yeni bir akış algısı ve estetik sunar.

Serel Magic, 2023 yılında A' Banyo Mobilyası ve Hijyenik Malzeme Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturulmasına katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SEREL Ceramic Factory
Görsel Kredileri: All images prepared in computer graphics by in house cg technologies and team members.
Proje Ekibi Üyeleri: Zafer DOĞAN Ali YILDIZ Selen USTA
Proje Adı: Serel Magic
Proje Müşterisi: SEREL Ceramic Factory


Serel Magic IMG #2
Serel Magic IMG #3
Serel Magic IMG #4
Serel Magic IMG #5
Serel Magic IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun