Bauhaus Mirasından Doğan Güvenlik Kamerası: Psync Camera Genie S

Milian Lu ve Duo Li İmzasını Taşıyan Yenilikçi Tasarım

Bauhaus akımının izlerini taşıyan Psync Camera Genie S, fonksiyonel ve pratik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Basit geometrik formların ürün tasarımında kullanılmasıyla, kullanıcılar için yeni bir deneyim sunmayı amaçlayan Milian Lu ve Duo Li, bu alandaki rekabeti dönüştürülebilir tasarım anlayışıyla aşmayı hedefliyor.

Genie S, ev güvenlik kamerası segmentinde fark yaratmayı hedefleyen bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Geometrik formlarla şekillendirilmiş tasarımı, yön ve şekil değiştirme yetenekleri sayesinde ürünün çalışma durumunu görsel olarak ifade edebiliyor. Ayrıca, piyasadaki ilk GPT destekli kamera olma özelliğini taşıyor ve tam ekran, dikey yönlendirme ve 2K görüntü kalitesi sunuyor. Entegre edilmiş yapısıyla, bugüne kadarki en küçük çift eksenli kamera olma özelliğini de taşıyor.

Ürünün tasarımı, Bauhaus akımına saygı duruşunda bulunarak, fonksiyonel ve pratik özelliklere odaklanıyor. Karmaşık detaylardan kaçınarak, ürünün fonksiyonlarını en iyi şekilde yerine getirecek basit ve net geometrik formlar kullanılıyor. L şeklindeki baş kısmı, kameranın görüş açısını mükemmel bir şekilde çözmenin yanı sıra, ürüne benzersiz ve canlı bir enerji katıyor. Ürün gövdesi, yüksek hassasiyet sağlayan ve büyük ölçekli üretim imkânı sunan plastik PC malzeme ve kalıp enjeksiyon kalıplama işlemi ile üretiliyor.

Genie S, kullanıcılarına sadece bir güvenlik kamerasından daha fazlasını sunuyor. AI fonksiyonları, sadece uyarılar değil, detaylar ve içgörüler sağlıyor. 32/64GB yerel depolama ile kullanıcılar içeriklerini gizli ücretler olmadan yönetebiliyor ve verilerinin her zaman nerede olduğunu bilerek güvende hissedebiliyor. Akıllı hareket izleme sayesinde önemli hareketler, konu görüş alanında kalacak şekilde kaydediliyor ve kullanıcılar olup bitenlerden haberdar olabiliyor.

Proje, Aralık 2021'de ABD'nin San Jose kentinde başladı ve Ekim 2022'de Pekin'de tüm endüstriyel tasarım çalışmaları tamamlandı. İlk seri üretim Ekim 2023'te gerçekleştirildi ve ürün, Kasım 2023'te Psync'in ABD resmi web sitesinde satışa sunulacak.

Psync, Genie S ile kişisel deneyimler yaratmayı ve insanların teknolojiyle etkileşim şeklini değiştirmeyi amaçlıyor. Genie S, insanların hayatlarında güvenilir ve canlı bir arkadaş olmalı. Bu nedenle, proje kapsamında çok sayıda morfolojik araştırma yapıldı ve ürünün şekil değiştirme yeteneği aracılığıyla kullanıcılara çok net bir kullanım durumu sunulması hedeflendi.

Psync Camera Genie S, ev güvenlik kamerası segmentinde fonksiyonlara odaklanarak rakiplerinden ayrılmayı hedefliyor. Geometrik formlarla şekillendirilmiş tasarımı, yön ve şekil değiştirme yetenekleri sayesinde ürünün çalışma durumunu görsel olarak ifade edebiliyor. 'Açık Kutu' tasarımı ile kullanıcılarına etkileşimli bir deneyim sunuyor ve piyasadaki ilk GPT destekli kamera olma özelliğini taşıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: DUO LI
Görsel Kredileri: Images: Photographer Duo Li, Creator Milian Lu, 2023. Video Credits: Creator Objective Things Design Studio, Inc, 2023 PDF: Creator Objective Things Design Studio, Inc, 2023
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Duo Li Creative Director: Milian Lu Product Director: Yang Guo R&D Director: Ponder Pang Mechanical Engineer: Huaizhong Xie
Proje Adı: Psync Camera Genie S
Proje Müşterisi: Psync Labs, Inc


Psync Camera Genie S IMG #2
Psync Camera Genie S IMG #3
Psync Camera Genie S IMG #4
Psync Camera Genie S IMG #5
Psync Camera Genie S IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun