Meraki MV2: Güvenliğin ve Estetiğin Mükemmel Dengesi

Meraki MV2, Nick Kawamoto tarafından tasarlanan, işlevsellik ve kişilik arasında mükemmel bir denge sunan bir güvenlik kamerasıdır.

Meraki MV2, güvenlik kamerası alanında yeni bir soluk getiriyor. Hem işlevsel hem de estetik bir tasarıma sahip olan bu kamera, kullanıcı deneyimini ön planda tutarak tasarlandı.

Genellikle sıradan kutular, kubbeler ve silindirler şeklinde tasarlanan güvenlik kameralarına karşı Meraki MV2, kullanıcı merkezli tasarımı ve kullanıcı deneyimi ile öne çıkıyor. MV2, bir sunucu odasında veya butik bir kahve dükkanında rahatlıkla yerini alabilecek bir tasarıma sahip. Kompakt ve ayakta durabilen modları arasında dönüşüm yapabilme özelliği, MV2'ye oyunbaz bir kişilik kazandırıyor ve tipik kamera estetiğinin ötesine geçiyor.

MV2, esnek, kompakt bir formda kurumsal düzeyde güvenlik ve analitik özellikleri bir araya getiriyor. Benzersiz bir menteşe, esnek montaj, kablosuz yetenek, USB-C ve mobil başlatma özellikleri, sorunsuz bir kurulum sağlıyor. Dahili CPU ve bulut yönetimi, altyapı ve yazılım gereksinimlerini ortadan kaldırıyor. MV2, gerçek zamanlı nesne algılama, sınıflandırma ve izleme için makine öğrenmesi kullanıyor. API verileri, daha güvenli ve daha verimli süreçler için yolculuk haritalama bilgileri sağlıyor.

MV2, doğru uyum ve his için 50 benzersiz parçaya sahip. İki karmaşık menteşe mekanizması, canlı veri kablolarını geçirirken binlerce ayar yapabilme yeteneğine sahip. Menteşedeki bileşenler, bir insan saçından daha ince olan 0.02mm'den daha az bir toleransla monte ediliyor. Plastik ve metal enjeksiyon kalıplama, işleme, döküm, kaynak ve damgalama, MV2'nin içindeki parçaları yapmak için kullanılan süreçlerden sadece birkaçı. Montaj hattında AI denetimi kaliteyi sağlıyor.

Meraki MV2, kompakt, çok yönlü form faktörü ve bulut yönetimi sayesinde son derece kolay bir şekilde dağıtılıp yapılandırılabilir. MV2'nin çizgileri, teknik bir nesnenin görünümünü basitleştirir ve her yerde, sunucu odasından butik kahve dükkanına kadar her yerde uyum sağlar. MV2, daha güvenli, daha verimli sonuçlar için içgörüler sağlayan bir API ile makine öğrenmesini ve AI'yi demokratikleştirir. Kamerayı açmak, kullanıcıyı şaşırtan ve şaşırtan bir gümüş yüzeyi ortaya çıkarır. Ayakta durma moduna geçiş, işlevsellik ve kişilik arasında mükemmel bir denge sağlayan oyunbaz bir karakteri ortaya çıkarır.

Meraki MV2, güvenlik, güvenlik ve gözetim ürünleri tasarımında 2022'de Altın A' Tasarım Ödülü'nü kazandı. Altın A' Tasarım Ödülü, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, olağanüstü mükemmellik taşıyan ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen muhteşem, olağanüstü ve trend belirleyen yaratıcılıklara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Nick Kawamoto
Görsel Kredileri: Cisco Systems Inc.
Proje Ekibi Üyeleri: Nick Kawamoto Parmis Taidy Brad Palladino Alex Gioe Ian Snyder Nick Abalos Daniel Lee Phil Brown Morgan Teachworth
Proje Adı: Meraki MV2
Proje Müşterisi: Nick Kawamoto


Meraki MV2 IMG #2
Meraki MV2 IMG #3
Meraki MV2 IMG #4
Meraki MV2 IMG #5
Meraki MV2 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun