Shimoyama Shanghai DIY Home Co., Ltd.'nin Yenilikçi Sabun Tepsisi Tasarımı: Accordion

Çevre Dostu Silikon ve Modern Tasarımın Mükemmel Birleşimi

Shimoyama Shanghai DIY Home Co., Ltd., modern iç mekan ortamına kolayca entegre olabilen ve sabunun hızlı bir şekilde süzülmesini sağlayan, çevre dostu silikon malzemeden yapılmış bir sabun tepsisi tasarladı: Accordion.

Accordion, geleneksel sabun tepsilerinin çözüm bulmakta zorlandığı birçok sorunu tek bir üründe çözüyor. Bu sabun tepsisi, sabunun yumuşamasını önlemek, hızlı bir şekilde süzülmesini sağlamak ve kolayca temizlenmek için özel olarak tasarlandı. Ayrıca, çevre dostu silikon malzemesi ve dişli şekli sayesinde, Accordion Sabun Tepsisi kolayca bükülebilir ve oluklarındaki kirler kolayca temizlenebilir. Bu özellikler, ürünün banyo, lavabo gibi nemli ortamlara doğal bir şekilde entegre olmasını sağlar.

Accordion Sabun Tepsisi, yüksek kaliteli organik silikonla bütün bir şekilde kalıplanmış ve modern bir dişli şekil tasarımına sahiptir. Sabun ve tezgah arasında nokta teması sağlayarak hava dolaşımını en üst düzeye çıkarır ve su birikmesini önler. Tek bir parça ile geleneksel sabun tepsilerinin birkaç katmanla başa çıkmaya çalıştığı birden çok işlevi yerine getirir. Accordion Sabun Tepsisi, basitleştirilmiş, modern tasarımı, çoklu kullanımı ve uygun fiyatı ile öne çıkar.

Accordion Sabun Tepsisi, çevre dostu silikon malzeme kullanılarak ve dişli bir şekil ile üretilmiştir. Her iki tarafın diş açıları, sabunu tutma etkisini ve hava dolaşımını etkileyecek şekilde aşırı keskin veya kör olmaması için hassas bir şekilde hesaplanmıştır. Bu özellikler, sabun tepsisinin dengeli bir şekilde durmasını ve kolayca devrilmemesini sağlar.

Accordion Sabun Tepsisi, çok amaçlı kullanıma uygundur. Makyaj fırçaları gibi küçük nesneleri süzme işlemi için de kullanılabilir. Yüksek kaliteli silikon malzeme, mükemmel stabilite, asit direnci ve korozyon direnci sağlar. Ayrıca, yumuşak yüzeyi tezgahınızda çiziklere neden olmaz.

Proje, 2022 yılında Şanghay, Çin'de başladı ve aynı yılın Temmuz ayında tamamlandı. Eylül 2022'de online satışa sunuldu. Accordion Sabun Tepsisi, birden çok nesnenin montajını gerektiren çeşitli amaçlara tek başına hizmet edebilir, bu da üretim ve kullanım sürecini basitleştirir. Sabun tepsisi, hafif silikon malzeme ve modern, düzenli bir şekil seçilerek, hem değer hem de işlevi birleştiren çok işlevli bir sabun tepsisi oluşturuldu.

Accordion Sabun Tepsisi, tek bir kalıplanmış silikon parçasından yapılmıştır ve banyolar ve lavabolar gibi ıslak ortamlara doğal bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, yıkanabilir makyaj fırçalarını oluklara yerleştirerek onların düşmesini önler. Bu özellikler, sabun tepsisinin kolayca atılmamasını ve uzun süre kullanılmasını sağlar.

Accordion Sabun Tepsisi, ZL 2022 3 0390832.4 patent numarası ile patentlendi. Ayrıca, 2023 yılında A' Banyo Mobilyaları ve Hijyen Ürünleri Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazandı. Bu ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesini iyileştiren, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SHIMOYAMA Shanghai DIY Home Co., Ltd.
Görsel Kredileri: SHIMOYAMA Shanghai DIY Home Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Uri Yang
Proje Adı: Accordion
Proje Müşterisi: SHIMOYAMA Shanghai DIY Home Co., Ltd.


Accordion IMG #2
Accordion IMG #3
Accordion IMG #4
Accordion IMG #5
Accordion IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun