Hybrid M: Oyun ve Çalışma Koltuğunda Devrim

Shakes Bkk'dan Masaj Modüllü Oyun Koltuğu

Oyun ve profesyonel çalışma saatlerinin konforunu artıran Hybrid M, kullanıcı deneyimini yeniden tanımlıyor.

Prompong Hakk liderliğindeki Shakes Bkk tasarım ekibi, uzun süre oturmanın yol açtığı rahatsızlıkları çözmek için Hybrid M oyun koltuğunu tasarladı. Gün boyu süren oturumlar sırasında anında rahatlama sağlayan masaj modülü, bu koltuğu benzersiz kılıyor. Kullanıcıların günlük yaşam tarzına uyum sağlayan ve yeni bir rahatlama deneyimi sunan Hybrid M, oyun ve çalışma koltuğu kategorisinde inovatif bir yaklaşım sergiliyor.

Hybrid M, kompakt tasarımı ile masaj teknolojisini koltuk çerçevesine entegre ederek fark yaratıyor. Kablosuz hareket imkanı sunan taşınabilir güç bankası ile donatılmış olan bu koltuk, kullanıcılara 30 dakikaya kadar masaj süresi ve şarj ederken masaj yapabilme seçeneği sunuyor. Kullanıcı odaklı bu yenilik, pratikliği ve konforuyla öne çıkıyor.

Hybrid M, masaj koltukları veya eklemelerinin aksine, masaj modülünü koltuğun altına gizleyerek yer kaplamayan bir tasarım sunuyor. Soğuk kalıplı köpük ve örgü kumaş kullanımı, konfor ve nefes alabilirliği artırıyor. Kullanıcılar, uygulama ve kolçak üzerindeki kontroller aracılığıyla masajlarını özelleştirebiliyorlar.

125 cm yükseklik, 75 cm genişlik ve derinlik ölçülerine sahip olan Hybrid M, masaj mekanizmasına rağmen piyasadaki diğer ürünlere göre çok daha ince bir profile sahip. Manyetik bel desteğinden ayarlanabilir baş dayanağına kadar, uzun süre oturmanın yol açtığı sorunlardan muzdarip herkes için gerçekten kapsamlı bir koltuk sunuyor.

Hybrid M, kullanıcıların masaj deneyimlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyan geniş bir özelleştirme yelpazesi sunuyor. Eşlik eden uygulama ve kolçakta entegre edilmiş kontrol çubuğu ile kullanıcılar, masaj gücünü ayarlayabilir, ısı uygulayabilir ve çeşitli masaj teknikleri arasından seçim yapabilirler. Kontrol çubuğu, masaj modüllerini kullanıcıların vücut özelliklerine göre genişletme veya daraltma imkanı sunuyor.

Bangkok'ta 2022 yılında başlayan proje, prototipleme ve pilot üretimle 2023 yılında tamamlandı. Toplamda 12 ay süren bu proje, kullanıcıların masaj teknolojisinden keyif aldıklarını, ancak ürünü kullanmaya hazırlama ihtiyacı ve yakındaki bir güç kaynağına bağımlılık gibi kullanılabilirlik sorunlarına odaklanarak geliştirildi.

Hybrid M, kablosuz bir güç kaynağını kullanarak kendini ayırt ediyor. Kullanıcıları güç kablosunun sınırlamalarından özgürleştiren dikkatle geliştirilmiş bir özellik olan dahili güç bankası, kullanıcıların kablolar hakkında endişelenmeden doğal bir şekilde hareket etmelerini sağlıyor. Güç bankası, iki oturum için önerilen süre olan 30 dakikaya kadar masaj süresi sağlıyor. Güç bankasını doğrudan bir prizde şarj etmek, kullanıcıların herhangi bir aksama olmadan koltuğu kullanmalarını sağlıyor.

Hybrid M; Masaj Modüllü Oyun Koltuğu, masaj modülünü kompakt tasarımına entegre ederek, oyuncular için konforu yeniden tanımlıyor ve 30 dakikaya kadar terapi sunuyor. Taşınabilir Güç Bankası ile kullanıcılar, kablo kısıtlamaları olmadan hareket özgürlüğüne sahip oluyor ve bu da uzun süreli oturma rahatsızlıkları için bütüncül bir çözüm sunuyor.

Bu tasarım, 2024 yılında A' Ofis Mobilyaları Tasarım Ödülü'nde Gümüş kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü, olağanüstü uzmanlık ve yenilik sergileyen, güçlü teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerileriyle hayranlık uyandıran, üst düzey yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara veriliyor. Bu tasarımlar, mükemmel bir mükemmellik seviyesi sergileyerek olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shakes
Görsel Kredileri: Shakes
Proje Ekibi Üyeleri: Prompong Hakk Surakead Hemwimon Fabian Sauer Chris Chen Martin Chiu
Proje Adı: Hybrid M
Proje Müşterisi: Cooler Master


Hybrid M IMG #2
Hybrid M IMG #3
Hybrid M IMG #4
Hybrid M IMG #5
Hybrid M IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun