Slim: Andre Vieira ve Samuel Vitorino'nun Hafif ve Etkili Çalışma Alanı Yaratma Vizyonu

Doğa İle İç İçe Bir Çalışma Deneyimi: Slim Masa

Andre Vieira ve Samuel Vitorino'nun tasarladığı Slim masa, doğanın huzurunu ve sakinliğini ofis ortamına taşıyor. Azor Adaları'nın mistik doğasından ilham alarak tasarlanan bu masa, hafif ve etkili bir çalışma alanı yaratıyor.

Andre Vieira ve Samuel Vitorino, Azor Adaları'ndan gelen mimarlar olarak, çalışmalarını her zaman doğa, huzur ve sakinlikle çevreliyorlar. Çalışma yöntemlerinde her zaman tüm elementleri, malzemeleri, dekorasyonu ve günlük deneyimi entegre etmeye çalışıyorlar. Bu masa için ilham kaynakları, bir balkonda veya doğanın ortasında laptoplarıyla çalışırken hissettikleri hafiflik duygusu oldu. İnce ve zarif elementler, metal yapılar üzerinde yüzen ahşabın değerini vurguluyor.

Slim masa, malzemeler arasında her zaman boş alanlar bırakan hassas ve ince profilleriyle diğer tasarımlardan ayrılıyor. Her malzeme kendi alanına ve kimliğine sahip, birbirlerinin üzerine çıkmıyorlar. Çağdaş, minimalist ve çok ince bir parça olan bu masa, hafif ve etkili bir çalışma alanı ortamı yaratıyor. Her mekana zarafetle uyum sağlıyor ve yüzen bir fikirle hareket ediyor. Minimal ve ince bir profili olan bu masa, zemin, dekorasyon ve diğer birçok unsur gibi çevreleyen elementlerin nefes almasına ve aynı alanda bir arada var olmasına izin veriyor. Bu şekilde masa, çalışmanın yoğunluğunu vurguluyor ancak rahat bir şekilde ve ağır bir izlenim bırakmadan.

Slim masa, metal çerçeve ve Azor Ahşabı levhadan oluşan ana malzemelerle üretiliyor. Bununla birlikte, bu masa mermer veya taş (Azorlardan bazalt taşı) üst levha ve metal çerçeve için çeşitli renkler ve mat ve parlak gibi bitirme seçenekleriyle de üretilebilir.

Boyutlar her zaman aynı oranla ayarlanabilir. Temsil edilen model 2000 mm x 900 mm x 750 mm boyutlarındadır. Bu masa, hedefine taşınabilir ve yerinde monte edilebilir. Üst tasarım, görünmez yerleşik kablosuz şarj, elektronik cihazlar için yerleşik kablo noktaları, yerleşik mouse pad gibi çeşitli ek özellikler almak üzere hazırlanmıştır.

Andre Vieira ve Samuel Vitorino, bu tasarımı Mayıs 2020'de başlatıp Eylül ayında tamamladılar. Tasarım, 6 masa ve birçok diğer parçadan oluşan tam bir şirket ofis tasarım projesiyle sonuçlandı. Tasarım, São Miguel Adası - Azorlar, Portekiz'de gerçekleştirildi.

Unika Azores, mobilya tasarımı, iç tasarım, ahşap tasarım, dekorasyon ve aksesuar tasarımı alanında patentli ve tescilli bir markadır. Bu tasarım, 2022'de A' Ofis Mobilyası Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamaları içeren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı dahi tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: André Pereira Vieira
Görsel Kredileri: Unika Azores
Proje Ekibi Üyeleri: André Vieira Samuel Vitorino
Proje Adı: Slim
Proje Müşterisi: André Pereira Vieira


Slim IMG #2
Slim IMG #3
Slim IMG #4
Slim IMG #5
Slim IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun