Salvita Bingelyte'nin Avion Express İçin Tasarladığı Ödüllü Uçuş Dergisi

Modern Havacılık ve Seyahat Deneyimini Yeniden Şekillendiren Özgün Tasarım

Salvita Bingelyte'nin tasarladığı Avion Express uçuş dergisi, göz alıcı tasarımı ve zengin içeriği ile seyahat deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Avion Express, modern uçakları ve mükemmel mürettebatı ile dünya lideri bir charter havayolu şirketi. Litvanya'daki ana üssünden, yolcularını dünya genelindeki tatil destinasyonlarına taşıyor. Bingelyte'nin tasarladığı uçuş dergisi, ilginç röportajlar ve tatil destinasyonlarından etkileyici fotoğraflarla dolu. Ayrıca bir yemek menüsü ve uçuş alışveriş kataloğunu da içeriyor.

Derginin ön kapağı, ana makaleyi yansıtan Madeira'nın bir fotoğrafını taşıyor. Bu fotoğraf, Portekiz'in muhteşem güzelliğini, nefes kesen uçurumlarının büyüleyici panoramasını aktarıyor. Arka kapak, menüden ve katalogdan özenle seçilmiş bir seçkiyi, sizi salyalarınızı akıtacak kalitede fotoğraflarla sergiliyor. Kahveyi vurgulayan her ürün, farklı dokularla titizlikle stilize edilmiş. Derginin kapağındaki dergi fotoğrafı, özel bir dokunuş ekliyor.

Dergi, sofistike ve tarz bir hava yayan zarif fontu, etkileyici görseller ve sürükleyici içerikle mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Her sayfa, dergi boyunca bakışınızı yönlendirmek üzere özenle tasarlanmış, kapaktan kapağa kesintisiz bir akış yaratıyor. Derginin içeriği, görsel olarak çekici bir okuma deneyimi teşvik eden benzersiz bir makale ve fotoğraf düzeni tasarımı ile ayrılıyor. Ayrıca, parfümler açık ve orijinal bir şekilde sunulmuştur.

Proje, 2022 Şubat'ında başladı ve Nisan 2022'de Litvanya, Vilnius'ta tamamlandı. Tasarımın altında yatan araştırma, okuyucuları dünyanın en nefes kesici köşelerini keşfetmeye davet eden dikkatlice hazırlanmış çağdaş, taze ve dengeli bir düzen üzerine odaklandı. Tasarımın amacı, bir sonraki seyahatleri için ilham arayan veya uzun bir uçuşta zaman geçirmek isteyenler için çekici bir dergi düzeni oluşturmaktı. En zorlu kısım, yirmi yedi parfümü yaratıcı bir şekilde tek bir yayılmada sunmaktı.

Uçuş dergisi tasarımı, çağdaş, taze ve simetrik bir düzen sergiliyor. Dikkat çekici fotoğraflarla zarif tipografiyi dengeliyor, hem görsel hem de entelektüel olarak çekici bir deneyim yaratıyor. Ön ve arka kapaklar, doğa, yiyecek ve mal fotoğraflarının benzersiz, yüksek kaliteli fotoğraflarıyla dikkat çekiyor. Her sayfa, dergi boyunca bakışınızı yönlendirmek üzere özenle tasarlanmış, kapaktan kapağa kesintisiz bir akış yaratıyor. Dengeli dergi düzeni, dünyanın en nefes kesici köşelerini keşfetmeye davet ediyor.

Bu tasarım, 2023'te A' Print ve Published Media Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederler, tatmin ve pozitif duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya için katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Salvita Bingelyte
Görsel Kredileri: Salvita Bingelyte (Photographer of Madeira Photos and Stylist of Caffe Cover) Donatas Babenskas (Photographer of Caffe Cover) Erin Hope Stevens (Copywriter)
Proje Ekibi Üyeleri: Salvita Bingelyte
Proje Adı: Avion Express
Proje Müşterisi: Salvita Bingelyte


Avion Express IMG #2
Avion Express IMG #3
Avion Express IMG #4
Avion Express IMG #5
Avion Express IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun